Fuerteventura

Auto huren Fuerteventura – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Fuerteventura

Tijdens uw verblijf wilt u zo snel en gemakkelijk mogelijk van A naar B. Wanneer u comfortabel wilt reizen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer kunt u bij ons een auto huren in Fuerteventura. Onze autoverhuur filialen kunt u vinden op de luchthaven van Fuerteventura, Fuerteventura Calela Fuste, Fuerteventura Caleta del Fuste, Fuerteventura Corralejo, aan de haven van Fuerteventura Corralejo, Fuerteventura Jandia, aan de haven van Fuerteventura Jandia en aan de Fuerteventura P. Rosario Port. U vind altijd wel één van de goedkope autoverhuur filialen van Sixt bij u in de omgeving.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze service: De voordelen van onze autoverhuur in Fuerteventura

Onze service: De voordelen van onze autoverhuur in Fuerteventura

Onze autoverhuur in Fuerteventura biedt u niet alleen scherpe prijzen, we bieden u ook een goede service. We hebben een breed aanbod huurauto's beschikbaar, van stadsauto's en stationwagens tot cabrio's en luxeauto's. We verhuren uitsluitend nieuwe auto's van maximaal zes maanden oud voor een optimaal rijcomfort. Het huren van een navigatiesysteem, kinderzitjes en babyzitjes behoort tot de mogelijkheden. Het ophalen en inleveren kan 24 uur per dag, ook buiten openingstijden. Boeken kan telefonisch of via een reisbureau. Ook kunt u gebruik maken van onze app voor de smartphone. Ook kunt u een auto huren via onze website. Voor de beste prijs kunt u gebruik maken van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.

Rijtips

Het autowegennet in Fuerteventura bestaat voornaamelijk uit tweebaanswegen, met enkele 4-baanswegen rondom de hoofdstad Puerto de Rosario. Het verkeer is normaliter erg rustig in Fuerteventura en het is dus erg makkelijk en relaxed om auto te rijden.

Wegen

De wegen in Fuerteventura zijn erg toegankelijk. De wegen zijn voornamelijk gemaakt van asfalt en zijn in goede staat. Het kan wel eens voorkomen dat er veel bochten in de weg zitten en dat u ook af en toe de berg op/af moet. Daarnaast zijn er ook redelijk wat onverharde wegen. Ook kan het voorkomen dat wegen erg smal zijn, te smal om een andere auto te passeren. Tevens is het niet toegestaan om van de aangewezen wegen af te gaan, dit in verband met het behoud van de natuur.

Bekijk meer Bekijk minder

Maximum snelheid

De maximale snelheiden kunnen nogal variëren. Buiten de bebouwde kom mag je 90 kilometer per uur rijden. Op sommige delen kan de maximumsnelheid variëren van 40 tot en met 80 kilometer per uur. De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is 50 kilometer per uur.

Navigeren in Fuerteventura

Het is over het algemeen niet heel erg lastig om te navigeren in Fuerteventura. Dit kan gedaan worden met behulp van de borden langs de weg. Daarnaast is het mogelijk om dit te doen met een navigatiesysteem.

Het voordeel van een auto huren is dat u niet gebonden bent aan het openbaar vervoer. kunt u attracties en bezienswaardigheden bezoeken buiten het centrum. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan één van de vele musea, de Stella Canaris dierentuin, de Iglesia de Nuestra Senora de Antigua kerk of één van de vele activiteiten aan de haven van Puerto de Carralejo. Met onze nieuwe en comfortabele auto's kunt u onderweg zorgeloos van het prachtige uitzicht van Fuerteventura genieten.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor de volledige informatie over autoverhuur in Tenerife bij Sixt, bezoek dan de huurauto informatiepagina. In de verschillende landen waarin Sixt zich bevindt, kunnen de regels anders zijn dan u gewend bent.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties