Alicante

Auto huren Alicante – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Snel en goedkoop een goede auto huren in alicante doet u bij SIXT autoverhuur. Neem eens een kijkje bij de huurauto's die wij voor u geselecteerd hebben. Wilt u meer weten over deze prachtige stad? Onderaan deze pagina staan leuke tips en weetjes weergegeven over deze mooie bestemming.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Alicante

De mooie Spaanse stad Alicante, gelegen in de regio Valencia, is een verkenning meer dan waard. Het kleine oude centrum van de stad is bol van de historische monumenten. Daarnaast wilt u de oude wijk Santa Cruz niet missen. Dit gedeelte van de stad bestaat uit smalle pitoreske straatjes die tegen een helling opgebouwd zijn. De karakteristieke witte huisjes met bloemen en geschilderde tegels geven de wijk een bijzondere uitstraling. Verder biedt de stad de mogelijkheid de talloze oude kerken te bezoeken, waaronder de Sint-Rochuskerk, de kathedraal van Sint Nicolaas in barokke stijl en de gotische Onze Lieve Vrouwkerk die op de fundering van een moskee gebouwd is. Ook mogen het oude gemeentehuis, het klooster van de Zusters van het Heilig Bloed en de kastelen van Santa Barbara en San Fernando eveneens niet onbenoemd blijven. Ook in de nieuwere wijken van de stad en de talloze musea kijkt u uw ogen uit.

Bekijk meer Bekijk minder
Waarom gebruik maken van autoverhuur Sixt?

Waarom gebruik maken van autoverhuur Sixt?

In Alicante is het eveneens mogelijk om per openbaar vervoer of taxi te reizen. Een auto huren biedt in tegenstelling tot het openbaar vervoer veel vrijheid en nieuwe mogelijkheden. Attracties bezoeken kan dan op comfortabele manier, zonder wachttijden voor de bus of trein, overvolle coupés of vertragingen. Een auto huren is daarom een goede oplossing als u de stad op uw eigen wijze wil verkennen, waarbij uw zelf de touwtjes in handen heeft. Bij autoverhuur Sixt worden alleen nieuwe auto's gebruikt die hoogstens zes maanden in gebruik zijn. Ervaar zelf het gemak en huur een auto op uw vakantie bestemming

Sixt in Alicante

Sixt in Alicante

U vindt ons op twee goed bereikbare locaties in de stad; de ene op de luchthaven van Alicante (ALC) in de aankomsthal en de ander in het centrum van de stad aan het Plaza de la Puerta del Mar 3. Beiden zijn de gehele week én op feestdagen geopend, op de luchthaven van 7.00-0.30 uur en in het centrum van 8.00-23.00 uur. Auto's ophalen in inleveren kan 24u per dag. Op locatie kunt u ons bezoeken voor informatie en desgewenst direct uw huurauto boeken. Ook kunt vooraf reserveren via de telefoon, website of onze app om verzekerd te zijn dat er bij aankomst een auto klaarstaat. We komen als voordelig naar voren in een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Bij reservering wordt een duidelijke huurovereenkomst gesloten, waarbij standaard een all-risk verzekering inbegrepen is. Optioneel kunnen extra's worden bijgeboekt, zoals een kinderzitje, extra bestuurder of navigatiesysteem.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties