Autoverhuur
Belgrado Airport
Inklappen
ServiŽ // Belgrado // Belgrado Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Belgrado Airport - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Arrival Hall
  11180 Beograd CS +381-11-2286356
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: BEG
Openingstijden
Ma. - Zo.06:00 - 24:00
Feestdag06:00 - 24:00
 
 24u ophalen
24u inleveren

Goedkoop een auto huren op Belgrado luchthaven

Wilt u een auto huren, dan helpt Sixt u graag op weg. Ook op het vliegveld van de Servische hoofdstad Belgrado (BEG) kunt u profiteren van ons autoaanbod. Onze branche hier heeft verscheidenen soorten voertuigen voor u klaarstaan: auto's, stationwagens en SUV's. Desgewenst kunt u uw keuze nog verder verfijnen. Rijdt u bijvoorbeeld liever een automaat, of een dieselauto? En heeft u behoefte aan bijkomende opties zoals navigatie of een babyzitje? Onze medewerkers staan voor u klaar, op afspraak zelfs ook buiten onze ruime openingstijden. Daarom kiest u voor Sixt autoverhuur!

Op Belgrado luchthaven een auto huren

Het is bijzonder eenvoudig om met Sixt een huurauto te boeken. Het beste gebruikt u deze website of onze app. Zo krijgt u namelijk niet alleen direct bevestiging van uw reservering, maar heeft u bovendien voordeel van ons lage internettarief. Telefonisch een auto huren op Belgrado luchthaven is natuurlijk ook mogelijk. Overigens is dit een tamelijk groot vliegveld, maar als u huurt bij ons heeft u daar geheel geen erg in. Onze branche zit namelijk in de centrale aankomsthal, tegenover Internationale Aankomsten. U loopt vervolgens zo naar onze parkeergarage, direct naast de aankomsthal. Hiervandaan rijdt u binnen enkele ogenblikken de grote snelweg E-70 op, waarmee u een kwartiertje later al in het centrum van de stad arriveert.

Belgrado ontdekken per huurauto

Deze Servische hoofdstad is ook in de bredere internationale regio een toonaangevend economisch en cultureel middelpunt. Het is zodoende een bruisende metropool, waar u zeer veel kunt beleven. Een huurauto is een ideaal middel om in beperkte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden te verkennen, omdat de afstanden aanzienlijk zijn. Direct in het centrum vindt u bijvoorbeeld een aantal historische gebouwen, zoals de zeer fraaie Marcuskerk, maar ook het fascinerende Kalamegdonfort en het leuke park daaromheen. Voor meer hedendaagse cultuur moet u echter een kwartiertje doorrijden naar de artistieke buurt, Skadarlija, waar kunst en de meest gezellige bars samenkomen. En als u toch met de auto bent, is een bezoekje aan Avala ook niet te versmaden. Dit hooggelegen natuurpark, op ongeveer drie kwartier rijden vanaf onze autoverhuur op Belgrado luchthaven, biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.06:00 - 24:00
Feestdag06:00 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Belgrado Airport BEG Arrival Hall 11180 Beograd 44.817889, 20.298957 +381-11-2286356

Sixt verhuurstation Belgrado Airport BEG

Arrival Hall
11180 Beograd
 
Telefoon +381-11-2286356

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • SUV's
 • Busje
 • 24u ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice