Autoverhuur
Warschau-Modlin Airport
Inklappen
Polen // Nowy Dwor Mazowiecki // Warschau-Modlin Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Warschau-Modlin Airport - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki PL +48-693960069
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: WMI
Openingstijden
Ma. - Vr.09:00 - 17:00
 
 

Polen: Goedkoop auto huren Warschau Modlin Luchthaven

Als u naar Warschau vliegt, kunt u natuurlijk via luchthaven Frederic Chopin, maar 36 kilometer ten noorden van Warschau ligt de kleinere en rustigere Warschau Modlin luchthaven (WMI), in de plaats Nowy Dwor Mazowiecki. Een ideale uitvalsbasis dus voor uw reis door Polen, zeker als u Warschau wel wilt bezoeken, maar niet in de drukte van de stad wilt verblijven. Een auto huren is dan een uitstekende mogelijkheid. Omdat Sixt een autoverhuur heeft bij de luchthaven, bent u ervan verzekerd dat u goedkoop een auto kan huren op Warschau Modlin luchthaven.

Snel en eenvoudig een auto huren

Een auto huren op Warschau Modlin luchthaven gaat snel en eenvoudig bij Sixt. Via de website boekt u uw huurauto. Deze staat voor u klaar wanneer u landt, dus u kunt doorreizen zonder wachttijden. Bij het boeken geeft u uw wensen aan. Wilt u bijvoorbeeld een kinderzitje of navigatie in uw huurauto? Dat kan. Bovendien heeft Sixt auto's in alle voertuigklassen, variŽrend van luxe sportauto tot aan SUV, zodat er altijd een geschikte huurauto voor u is. Onze autoverhuur op Warschau modlin luchthaven heeft ruime openingstijden, maar als het zo uitkomt kunt u de auto eventueel buiten de openingstijden ophalen of terugbrengen.

Vroeger 'Konijnenstal', nu museum

Eenmaal onderweg is het volop genieten van de historische en robuuste omgeving. Zo zijn nabij Nowy Dwor Mazowiecki nog de resten te zien van de vesting Modlin, die door rivieren Wisla en Narew wordt omringd. Op een halfuurtje rijden ligt de Poolse hoofdstad Warschau, een stad met een rijk historisch verleden en met prachtige bezienswaardigheden, zoals het paleis Krůlikarnia, 'Konijnenstal' in het Nederlands. Het paleis heet zo omdat hier vroeger konijnen werden gefokt voor jachtpartijen. De Tweede Wereldoorlog heeft ook hier zijn sporen nagelaten. Het paleis werd verwoest, maar is na de oorlog herbouwd en nu biedt het onderdak aan het Xawery Dunikowski museum.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.09:00 - 17:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Warschau-Modlin Airport WMI Generala Wiktora Thommee 1a 05-102 Nowy Dwor Mazowiecki 52.486125, 20.635071 +48-693960069

Sixt verhuurstation Warschau-Modlin Airport WMI

Generala Wiktora Thommee 1a
05-102 Nowy Dwor Mazowiecki
 
Telefoon +48-693960069

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice