Autoverhuur
Villach-Fuernitz
Inklappen
Oostenrijk // Villach-Fuernitz
Gegevens wijzigen

Auto huren Villach-Fuernitz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Villach
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  Ma. - Vr.08:00 - 13:00
  Za.08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Villach

  Sixt Autoverhuur
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  Ma. - Vr.08:00 - 13:00
  Za.08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Villach Fuernitz bij Sixt

De in het zuiden van Oostenrijk gelegen deelstaat Karinthië is een belangrijke toeristische regio. Villach Fuernitz is een belangrijk vervoersknooppunt en interessante stad aan de rivier Drau, waar een auto huren bij Sixt autoverhuur even handig als voordelig is. Villach Fuernitz ligt aan de grens met Slovenië en Italië. Een auto huren in Villach Fuernitz maakt u mobiel in dit gebied waar veel te ontdekken valt. Met een huurauto kunt u gemakkelijk en als het u schikt alle bezienswaardigheden van de stad en omgeving verkennen. Het is aantrekkelijk om Paracelsushof te bezoeken, waar de beroemde arts en filosoof Theophrastus Paracelsus lange tijd leefde. Rijd ook eens naar de mooie St. Nikolai kerk, een neogotisch godshuis uit 1986 dat tot het franciscaner klooster Villach behoorde. Onze goedkope autoverhuur brengt u ook naar de vermaarde ruïne Landskron.

Profiteer van een uitgebreid servicepakket bij onze autoverhuur

Onze autoverhuur en Villach Fuernitz ligt vlak bij de autosnelweg B83, op 10 kilometer van Villach en 15 kilometer van de Italiaanse grens. Een perfecte plek om op deze locatie, waar vroeger al een Romeinse weg liep en tegenwoordig belangrijke snelwegen elkaar kruisen, een auto te huren. U kunt van maandag tot en met vrijdag (van 08.00 tot 17.0 uur) bij ons verhuurstation terecht om een nieuwe auto, stationwagen of busje te huren. U bent verzekerd van goedkope autoverhuur en krijgt een huurauto met een uitgebreid servicepakket. Zo zijn onder meer het kosteloos annuleren of omboeken, een WA-verzekering en alle rijkilometers al inbegrepen. En als u nog veiliger en comfortabel onderweg wilt, kunt u ook nog extra's als een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder reserveren. Villach ligt op 43 kilometer van Klagenfurt Airport (KLU). U mag uw gehuurde auto 24 uur per dag ophalen of inleveren.

Er valt veel te ontdekken in Villach Fuernitz en omgeving

Kies voor de kwaliteit van dienstverlening en service van Sixt. Met ons beleid van een ongelimiteerd aantal kilometers, rijdt u zo ver als u wilt. De hele regio Karinthië en daarbuiten ligt aan uw voeten als u een Mercedes, Peugeot, Fiat, BMW of Opel huurt bij onze autoverhuur en Villach Fuernitz. Boek tijdig, dan heeft u de grootste keuze en de grootste kans op extra aanbiedingsvoordeel. U kunt thuis online boeken via onze website of app voor iPad en iPhone of gewoon de telefoon pakken (+31(0)23 56 986 56) om uw favoriete auto vast te leggen. Het brengt alle attracties dichtbij. Zet koers naar het museum der Stadt Villach en het Villacher Fahrzeugmuseum, of ga met uw kinderen of vrienden naar Terra Mystica en Terra Montana om de techniek van de mijnbouw te weten te komen. Er is geen betere keuze dan een auto huren in Villach Fuernitz.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice