Autoverhuur
Trondheim
Inklappen
Noorwegen // Trondheim
Gegevens wijzigen

Auto huren Trondheim – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Trondheim Vaernes Airport

  Sixt Autoverhuur
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Trondheim

  Sixt Autoverhuur
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Autoverhuur in Trondheim

Een auto nodig in Trondheim? Dankzij Sixt autoverhuur bent u in een mum van tijd op weg in de prachtige, nieuwe huurauto van maximaal een half jaar oud. Noorwegen is voor velen een droombestemming. Door de afstanden en het gebrek aan openbaar vervoer is een auto er noodzakelijk. Zeker wanneer u verder naar het Noorden afreist en Trondheim aandoet. Omdat Trondheim de noordelijkst gelegen grote stad van Noorwegen is, is het de ideale uitvalsbasis om datgene te bezichtigen waar Noorwegen zo om bekend staat: het prachtige natuurschoon. Met uw auto kunt u het binnenland intrekken, of juist de wereldberoemde Fjordenkust bewonderen. Voor wie niet van plan is grote afstanden af te leggen biedt de stad zelf ook het nodige. Zo is het voormalige fort (tegenwoordig vakantie-eiland) Munkholmen een bezoek waard. Kunstliefhebbers halen hun hart op in het Trondhjems Kunstmuseum. Trondheim staat verder bekend om haar vele houten bouwwerken en typische Noorse architectuur.

Waar kan ik een auto huren in Trondheim?

Omdat wij beschikken over een enorm netwerk van verhuurlocaties en kantoren kunt u op maar liefst drie plaatsen een auto huren in Trondheim en directe omgeving. De voornaamste daarvan is de centraal gelegen vestiging middenin Trondheim. Ook op Luchthaven Trondheim Værnes treft u een van onze kantoren. Als u daar arriveert staat uw auto al op u te wachten.

Voordelig en direct een auto huren

U heeft al kunnen lezen dat wij enkel auto's verhuren van maximaal een half jaar oud. Desondanks houden wij de prijzen laag en staan wij bekend om goedkope autoverhuur. Wij bieden u altijd verschillende opties. Zowel bij autoverhuur in Trondheim als elders. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen wordt zo mogelijk. Keuze is er natuurlijk niet alleen in de prijs van een auto. Zeker wanneer u van plant bent het binnenland in te trekken, wilt u een geschikt voertuig. Wij houden daar rekening mee in ons aanbod. Wilt u profiteren van al dat voordeel? Huur dan direct een auto. Dat kan op tal van manieren. U kunt online boeken, gebruik maken van onze app of gewoon langsgaan bij een van onze verhuurlocaties. Wilt u nu direct een auto huren? Bel dan 023 - 56 986 56.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice