Tromsø

Auto huren Tromsoe – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij Sixt autoverhuur op Tromsoe airport, is een uitstekende keuze. In deze mooie stad in het hoge noorden valt veel te ontdekken. Autoverhuur Tromsoe is het hele jaar door voor u geopend. Altijd staat op Flyplassveien 31 tot middernacht ons professionele baliepersoneel voor u klaar. Een auto huren in Tromsoe betekent kiezen uit gewone auto's, stationwagens, SUV's of handige busjes. Onze medewerkers helpen u daar graa bij.

ALLE SIXT LOCATIES

Onze medewerkers zijn erg behulpzaam

Onze medewerkers bij autoverhuur Tromsoe vertellen u precies welk type huurauto voor u de beste keus is. Zij lopen snel de papieren met u door. Wilt u gebruik maken van extra opties, dan nemen ze dit direct op in de huurovereenkomst. Bij onze goedkope autoverhuur kunnen opties als navigatiesysteem, kinderzitjes, all-risk verzekering of aanwijzing tweede bestuurder, probleemloos worden bijgeboekt. Natuurlijk kunt u ook thuis al uw keuze maken. Vanachter uw computer bijvoorbeeld, want via onze website maakt u zeer eenvoudig uw reservering. Maar ook mondeling kunt u vooraf de zaken regelen. Belt u gewoon even met 023 - 56 986 56 en uw reservering staat vast. Bedenkt u zich pas onderweg, dan is het handig als u vooraf onze mobiele app op uw telefoon heeft geïnstalleerd. U kunt al wandelend door de stad eenvoudig uw reservering regelen. Bij elke reservering is een prijsvergelijking voor goedkope prijzen inbegrepen. Bij ons een auto huren in Tromsoe is daardoor altijd de goedkoopste keuze.

Bekijk meer Bekijk minder
Een fraaie stad

Een fraaie stad

Tromsoe is een schitterende stad. Al sinds de 19e eeuw wordt deze stad het Parijs van het noorden genoemd. Bezoek de moderne IJszeekathedraal met fraai gebrandschilderd raam van 23 meter hoog of natuurlijk de klassieke Tromsoe Kathedraal. Een leuke reden op een auto te huren, is het ritje dat u kunt maken over de Tromsoe Bridge. Hiermee bereikt u het vaste land.Tromsoe is de grootste stad boven de poolcirkel en heeft een bruisend nachtleven. Na een wandeling langs de winkels en een bezoekje aan de vissershaven, is het hier gezellig tot diep in de nacht!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties