Autoverhuur
Tromsoe
Inklappen
Noorwegen // Tromsoe
Gegevens wijzigen

Auto huren Tromsoe – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Tromsø Airport
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  Ma. - Vr.07:00 - 24:00
  Za.09:00 - 22:00
  Zo.10:00 - 23:00
  Feestdag10:00 - 21:00
  Op deze locatie huren

 • Tromsø
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  Ma. - Vr.07:00 - 16:00
  Op deze locatie huren

 • Tromsø Airport

  Sixt Autoverhuur
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  Ma. - Vr.07:00 - 24:00
  Za.09:00 - 22:00
  Zo.10:00 - 23:00
  Feestdag10:00 - 21:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Tromsø

  Sixt Autoverhuur
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  Ma. - Vr.07:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Op avontuur boven de poolcirkel

Een auto huren bij Sixt autoverhuur op Tromsoe airport, is een uitstekende keuze. In deze mooie stad in het hoge noorden valt veel te ontdekken. Autoverhuur Tromsoe is het hele jaar door voor u geopend. Altijd staat op Flyplassveien 31 tot middernacht ons professionele baliepersoneel voor u klaar. Een auto huren in Tromsoe betekent kiezen uit gewone auto's, stationwagens, SUV's of handige busjes. Onze medewerkers helpen u daar graa bij.

Onze medewerkers zijn erg behulpzaam

Onze medewerkers bij autoverhuur Tromsoe vertellen u precies welk type huurauto voor u de beste keus is. Zij lopen snel de papieren met u door. Wilt u gebruik maken van extra opties, dan nemen ze dit direct op in de huurovereenkomst. Bij onze goedkope autoverhuur kunnen opties als navigatiesysteem, kinderzitjes, all-risk verzekering of aanwijzing tweede bestuurder, probleemloos worden bijgeboekt. Natuurlijk kunt u ook thuis al uw keuze maken. Vanachter uw computer bijvoorbeeld, want via onze website maakt u zeer eenvoudig uw reservering. Maar ook mondeling kunt u vooraf de zaken regelen. Belt u gewoon even met 023 - 56 986 56 en uw reservering staat vast. Bedenkt u zich pas onderweg, dan is het handig als u vooraf onze mobiele app op uw telefoon heeft geïnstalleerd. U kunt al wandelend door de stad eenvoudig uw reservering regelen. Bij elke reservering is een prijsvergelijking voor goedkope prijzen inbegrepen. Bij ons een auto huren in Tromsoe is daardoor altijd de goedkoopste keuze.

Een fraaie stad

Tromsoe is een schitterende stad. Al sinds de 19e eeuw wordt deze stad het Parijs van het noorden genoemd. Bezoek de moderne IJszeekathedraal met fraai gebrandschilderd raam van 23 meter hoog of natuurlijk de klassieke Tromsoe Kathedraal. Een leuke reden op een auto te huren, is het ritje dat u kunt maken over de Tromsoe Bridge. Hiermee bereikt u het vaste land.Tromsoe is de grootste stad boven de poolcirkel en heeft een bruisend nachtleven. Na een wandeling langs de winkels en een bezoekje aan de vissershaven, is het hier gezellig tot diep in de nacht!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice