Svolvær

Auto huren Svolvaer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op de Noorse eilandengroep De Lofoten een auto huren bij Sixt autoverhuur, doet u bij autoverhuur Svolvaer. Wij hebben hier op twee plaatsen een uiterst klantvriendelijk team voor u klaarstaan. Eén op de luchthaven (SVJ) en één in de stad zelf aan de Svolvaerveien 91.

ALLE SIXT LOCATIES

Geniet van een frisse, nieuwe huurauto van Sixt

Een auto huren in Svolvaer kunt u elke dag van het jaar doen tussen 8.00 en 24.00 uur. Een goede startpositie dus als u aankomt met het vliegtuig, of wanneer u met de Noorse zeerondreis De Hurtigruten arriveert. Naast de ruime openingstijden hebben beide vestigingen bovendien een 24 uurs ophaal- en inleverservice. Alle auto's bij onze goedkope autoverhuur zijn jonger dan een half jaar zodat u zich steeds kunt verheugen op een frisse, nieuwe huurauto.Op beide locaties kunt u kiezen uit mooie personenauto's, stationwagens en busjes. Natuurlijk wordt altijd eerst een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Wilt u de huurauto uitrusten met extra opties, dan is dat heel goed mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een kinderzitje of voor een navigatiesysteem waarmee u onafhankelijk de hele omgeving doorkruist. Ook kunt u een all-risk verzekering afsluiten. Daarbij geven onze medewerkers u natuurlijk alle benodigde uitleg over de te betalen borg. Rijdt u met meerdere personen, dan kan bij Sixt autoverhuur Svolvaer ook direct de extra bestuurder in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Bekijk meer Bekijk minder
Mooie natuur, interessante historie

Mooie natuur, interessante historie

De Lofoten vormen een langgerekte eilandengroep in de Noorse Zee. De E10 loopt over de gehele eilandengroep. Een auto huren in Svolvaer geeft u de mogelijkheid om dit prachtige gebied te bekijken.Ook de stad Harstad komt door een auto huren in Svolvaer binnen handbereik. In de buurt hiervan kunt u de 1007 meter lange hangbrug over de Tjeldsundet bezichtigen. Ook de stenen kerk van het in de nabijheid liggende Trondenes, is een bezienswaardigheid. Hij werd gebouwd rond het jaar 1250 en staat op de plek waar in de tijd van de Vikingen recht werd gesproken en het parlement samenkwam.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties