Autoverhuur
Stjordal
Inklappen
Noorwegen // Stjordal
Gegevens wijzigen

Auto huren Stjordal – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Trondheim Vaernes Airport

  Sixt Autoverhuur
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Trondheim

  Sixt Autoverhuur
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Ontdek Stjordal in het midden van Noorwegen met een huurauto van Sixt

De gemeente Stjordal ligt in de provincie Nord-Trøndelag in het midden van Noorwegen. In de gemeente kunt u tal van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden vinden. Bij Sixt autoverhuur kunt u een auto huren in Stjordal om deze bezienswaardigheden te ontdekken. Als u met het vliegtuig reist kunt u de huurauto ophalen op de luchthaven Trondheim, Værnes (TRD). Bij deze autoverhuur kunt u zeven dagen per week van 07:00 uur tot middernacht uw auto ophalen. De autoverhuur vestiging is zelfs op feestdagen geopend en u kunt er 24 uur per dag uw auto inleveren.

Makkelijk en snel een auto huren in Stjordal

Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze vestigingen kan ons behulpzame personeel u helpen met het uitkiezen van een huurauto voor uw vakantie in Stjordal. Bij Sixt autoverhuur in Stjordal kunt u verschillende type auto's huren, waaronder gewone personenauto's, stationwagens, SUV's en busjes. Wij zijn een goedkope autoverhuur en passen tijdens het reserveren daarom een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toe. Een auto huren in Stjordal kan ook door te surfen naar onze website of onze app te downloaden op uw mobiele telefoon. U kunt ook langsgaan bij een reisbureau of bellen naar 023 - 56 986 56.

Alle voordelen van onze service op een rij

Waarom zou u bij ons alleen een auto huren, als u nog zoveel extra's aan uw huurovereenkomst kunt toevoegen die uw reis een stuk comfortabeler maken. U hoeft geen navigatiesysteem of kinderzitje mee te nemen tijdens uw vlucht naar Noorwegen. Wij kunnen deze beide in uw auto plaatsen. Uw auto is trouwens nooit ouder dan een half jaar. Om alle andere mogelijke risico's uit te sluiten kunt u ook nog een all-risk verzekering afsluiten en een extra bestuurder toevoegen. Stjordal bevindt zich dicht bij de luchthaven, waardoor uw accommodatie snel te bereiken is. Zo blijft er meer tijd over om de omgeving te verkennen. Die tijd heeft u zeker nodig om de 260 vogelsoorten die er leven te ontdekken.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice