Autoverhuur
Sandefjord
Inklappen
Noorwegen // Sandefjord
Gegevens wijzigen

Auto huren Sandefjord – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Sandefjord Torp Airport
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Ma. - Vr.07:00 - 24:00
  Za.07:00 - 18:00
  Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Sandefjord Torp Airport

  Sixt Autoverhuur
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Ma. - Vr.07:00 - 24:00
  Za.07:00 - 18:00
  Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Autoverhuur Sandefjord legt prachtige natuur open

Strand, geschiedenis, mooie jachthaven, bezoek het mooie Noorse Sandefjord met een huurauto van Autoverhuur Sixt. In uw vakantie in Sandefjord kunt zowel het leuke stadje bezoeken als het prachtige Noorse landschap eromheen. Een auto huren in Sandefjord doet u bij Sandefjord Torp Airport. Vanaf deze locatie voor goedkope autoverhuur, waar onze medewerkers voor u klaar staan, ligt de regio voor u open.

Zeevaart en Vikingen tot bron

Sandefjord staat door de schiereilanden Østerøya en Vesterøya bekend om een prachtige kustlijn die maar liefst 146 km lang is. Het maakt van Sandefjord een toeristisch oord. Met een huurauto kunt u ook naar het Gokstadschip. Dit in 1880 nabij Sandefjord gevonden Vikingschip is tegenwoordig te bewonderen in het Vikingskipshuset in Oslo. Maar een kopie kunt u wel bezoeken in Sandefjord. De geschiedenis van zeevaart komt in Sandefjord nog meer terug in de walvisvaarder Southern Actor en het zeilschip Christian Radich, beide te zien in Sandefjord. Inmiddels heeft dit Noorse stadje zich ontwikkeld tot een thuis voor toeristen. In de kleine maar gezellige jachthaven vindt u diverse bars en restaurants waar het goed vertoeven is. Sandefjord ligt aan het Sandefjordfjord. De natuur rondom de plaats is indrukwekkend. Het landschap rondom Sandefjord is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten. Voor wandelaars bijvoorbeeld zijn er mooie en lange routes uitgezet die een beeld geven van de omgeving. Als u meer houdt van sensatie kunt u een rondvlucht maken met de enige nog vliegende Dakota die Noorwegen rijk is. De DC3 Dakota is gestationeerd op het vliegveld van Sandefjord. Een auto huren in Sandefjord maakt het bezoek wel erg aangenaam!

Sixt autoverhuur Sandefjord betrouwbaar adres

Een auto huren in Sandefjord kunt op verschillende manieren regelen. Voordat u op reis gaat, kan op internet een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt worden. Een huurauto kunt u reserveren via internet, telefonisch of bij de medewerkers van een reisbureau. Zij nemen de verdere organisatie van een auto huren in Sandefjord van u over: all-riskverzekering, borg en huurovereenkomst. Bij de reservering kunt u extra wensen bekendmaken zoals een navigatiesysteem, een kinderstoeltje en een registratie voor een extra bestuurder.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice