Autoverhuur
Narvik
Inklappen
Noorwegen // Narvik
Gegevens wijzigen

Auto huren Narvik – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Harstad/Narvik Airport
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Zo.06:30 - 24:00
  Feestdag06:30 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Narvik
  Ankenesveien 130
  8520 Narvik

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Harstad/Narvik Airport

  Sixt Autoverhuur
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Zo.06:30 - 24:00
  Feestdag06:30 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Narvik

  Sixt Autoverhuur
  Ankenesveien 130
  8520 Narvik

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's

Bij de Sixt autoverhuur in Narvik een geweldige auto huren!

In een groot land als Noorwegen is een goede auto zeker geen overbodige luxe om snel van de ene bestemming naar de andere te kunnen reizen. Wanneer u tijdelijk in Narvik bent, kunt u bij ons de beschikking krijgen over een perfecte huurauto. Uw besluit om bij Sixt een auto te huren in Narvik houdt in dat u gekozen heeft voor een professioneel autoverhuurbedrijf met de goedkoopste tarieven en een zeer gevarieerd aanbod met uitmuntend onderhouden auto's die met een leeftijd van maximaal een half jaar in nieuwstaat verkeren. Als wij u het resultaat van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's laten zien, wordt duidelijk dat onze goedkope autoverhuur ook echt de goedkoopste is!

Een auto huren in Narvik; super goedkoop en betrouwbaar!

Sixt autoverhuur in Narvik levert uitsluitend eersteklas kwaliteit. Bij ons een auto huren in Narvik wil zeggen dat u in zee gaat met dé specialist bij uitstek als het gaat om topvervoer tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons een keuze maken uit het beste wat moderne auto's te bieden hebben met modellen als handige kleine stadsauto's waarmee u overal goed kunt parkeren, ruime gezinsauto's, en luxere uitvoeringen voor onder meer succesvolle zakelijke afspraken. U kunt een auto huren via de moderne mobiele app, rechtstreeks op de autoverhuur vestigingen, en ook via de website waar u tevens al onze gunstige voorwaarden kunt doornemen. U vindt onze autoverhuur bij de luchthaven, Flyplassveien 24, 8516 Narvik, én op de locatie in de stad aan de Ankenesveien 150, 8513 Narvik!

Geniet nog meer door een auto te huren in Narvik!

Vanaf onze autoverhuur in Narvik reist u met nog meer genoegen door een buitengewoon mooi landschap, en kunt u in de stad en de directe omgeving verscheidene aantrekkelijke bezienswaardigheden bezoeken waaronder het interessante oorlogsmuseum en het erg mooie Torneträskmeer in de nabij gelegen gemeente Kiruna. Ook zijn er, door de gunstige ligging aan de warme Golfstroom, in Narvik zeer mooie locaties om te duiken en zo te genieten van een bijzonder onderwaterlandschap in Scandinavië!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice