Moss

Auto huren Moss – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Om een auto te huren in Moss kunt u vanzelfsprekend terecht bij Sixt autoverhuur. Als een van de grootste autoverhuurders ter wereld, zijn we namelijk ook in deze Noorse stad iets ten zuiden van Oslo vertegenwoordig.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Moss: eenvoudig geregeld

Onze autoverhuur vestiging vindt u op het bedrijventerrein in het zuidoosten van Moss, niet ver van de E6 die de Noorse hoofdstad met Zweden verbindt. Een auto huren is tenslotte bijzonder eenvoudig bij Sixt. Dit kan namelijk al binnen enkele minuten op onze website of door gebruik te maken van onze app voor smartphones. Wij zorgen vervolgens dat de door u gekozen huurauto gereed staat op de door u gekozen datum.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Moss komt goed van pas

Een auto huren in Moss komt goed van pas

Moss is een kleine Noorse stad met in het centrum aangename, in zachte pastelkleuren geschilderde huizen. Ook beschikt het over een papiermolen en enkele staalfabrieken. Mocht u de stad dus voor zakelijke doeleinden bezoeken, dan zal onze autoverhuur in Moss ongetwijfeld op prijs stellen. Een andere tip is een auto huren om de omgeving te verkennen. Moss ligt namelijk aan de Oslofjord waardoor talloze tochtjes langs de prachtige kust tot de mogelijkheden behoren. Houdt u meer van bossen en ruige, rotsachtige bergen? Rijdt u dan vanuit Moss direct naar het oosten om de schitterende en ongerepte Noorse binnenlanden van dichtbij te zien.

Goedkope autoverhuur met een goede service

Goedkope autoverhuur met een goede service

Een auto huren is bij ons niet duur. Integendeel zelfs, want we werden in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's recentelijk nog vermeld als een van de goedkoopste autoverhuurders! Zo laag als onze prijzen zijn, zo goed is onze service. Wat dacht u bijvoorbeeld van auto's die nooit meer dan een half jaar oud zijn en het altijd kunnen inleveren na openingstijden? Verder kunnen we u probleemloos helpen aan accessoires zoals een kinderzitje en kent onze huurovereenkomst geen kleine lettertjes die nadelig voor u kunnen uitpakken. Kortom, voor zowel lage prijzen als een goede service bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties