Molde

Auto huren Molde – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Molde

Het Zuidwesten van Noorwegen vraagt er om verkend te worden met een huurauto die u bij autoverhuur Sixt kunt huren. Bijvoorbeeld om naar de stad Molde te rijden. In deze 'Rozenstad' kunt u genieten van de bloemenpracht én de schitterende omgeving. Bij autoverhuur Molde huurt u altijd een jonge, moderne auto waarmee u met een gerust hart door het uitgestrekte landschap van Noorwegen kunt rijden.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's in Molde doet, dan komt u bijna vanzelf bij Sixt Autoverhuur Molde uit. Onze auto's zijn altijd online te bestellen en ook kunt u via onze app met uw mobiele telefoon of tablet reserveren. Bij een auto huren in Molde kunt u kiezen uit verschillende merken en types. Van een kleine, zuinige stadsauto tot en met een riante zakelijke auto. Eén ding hebben al die verschillende auto's gemeen: ze zijn nooit ouder dan een half jaar en zullen u dus nooit in de steek laten. En naast uw auto huren kunt u ook eenvoudig extra's als navigatiesystemen of kinderzitjes bijbestellen. Zo beschikt u altijd over het juiste vervoermiddel.

Auto huren Molde

Auto huren Molde

Molde is ideaal om te verkennen met een auto van autoverhuur Molde. U rijdt vanaf een andere locatie naar Molde of u vliegt eenvoudig op de luchthaven Molde Aro (MOL) en kiest daar een huurauto. De stad kenmerkt zich door hypermoderne architectuur zoals het voetbalstadion met het naastgelegen hotel dat als een enorme spiegel aan de haven staat. En u bezoekt natuurlijk de rozentuinen die de stad beroemd maken. Vergeet niet na een auto huren een rondrit in de omgeving te maken. Bijvoorbeeld de Moldefjord vanwaar u een uniek uitzicht over het water en het landschap heeft. Het zijn deze fjorden die Noorwegen zo aantrekkelijk maken voor een bezoek. Het landschap leent zich voor lange, uitgestrekte ritten door het landschap. U zult verbaasd staan van hoe rustig het op de weg is. En u zult verbaasd staan van de vriendelijke bevolking die u altijd te woord staat en u de weg zal wijzen. Een ideale omgeving om op uw eigen manier en in uw eigen tempo te verkennen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties