Leknes

Auto huren Leknes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Leknes kan eenvoudig bij Sixt

Of u nu op vakantie gaat naar Leknes of u bezoekt deze prachtige plaats voor een zakenreis, een huurauto kan niet ontbreken wanneer u een bezoek wilt brengen aan de prachtige binnenmeren en de pittoreske boerderijen. Ons Autoverhuurbedrijf voorziet u graag van de nieuwste en modernste auto's, waarbij service en veiligheid voorop staan. Door onze centrale ligging is het mogelijk om uw huurauto direct op te halen vanaf het vliegveld in Leknes (LKN) zodat u onnodig wachten kunt voorkomen. Door onze ruime openingstijden is het ook mogelijk om buiten kantoor tijden uw huurauto op te halen of in te leveren, zodat u uw vakantie of zakenreis flexibel kunt inplannen.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Leknes; snel, veilig en simpel

Autoverhuur Leknes; snel, veilig en simpel

Een auto huren in Leknes is snel, veilig, simpel en goedkoop. Omdat Sixt aan prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doet bent u verzekerd van een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard leveren wij niet in op service en kwaliteit, maar staan deze begrippen juist hoog bij ons in het vaandel. Een auto huren in Leknes was nog nooit zo eenvoudig, en bovendien kunt u uw auto aanpassen aan uw persoonlijke wensen of uw reisgenootschap. Zo kunt u eenvoudig een kinderzitje bijboeken of een extra bestuurder opgeven. Kortom; een auto huren in Leknes is heel eenvoudig, veilig en goedkoop.

Autoverhuur Leknes; kwaliteit voor kwantiteit

Autoverhuur Leknes; kwaliteit voor kwantiteit

Goedkope autoverhuur gaat vaak ten koste van de veiligheid van de huurder. Bij ons is dat zeker niet het geval. Onze autoverhuur voldoet aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen zodat u met een gerust hart de weg op kan. En zeg nu zelf; het huren van een auto is erg eenvoudig en gemakkelijk, want u kunt flexibel en zorgeloos uw vakantie boeken zonder dat u rekening hoeft te houden met vaste tijden van het openbaar vervoer of de vaste tijden van groepsexcursies. Bovendien beschikken wij over een ruim assortiment auto's, zodat u kunt kiezen welke auto het beste bij uw rijstijl en voorkeuren past. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit, dus onze auto's zijn dan ook maximaal een half jaar oud. Perfect voor een zorgeloze vakantie of zakenreis dus.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties