Lakselv

Auto huren Lakselv – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Geniet van de prachtige omgeving in noordelijk Noorwegen

Landen in het noordelijkste puntje van Noorwegen en dan een auto huren bij Sixt autoverhuur; dat geeft een comfortabel gevoel. Bij autoverhuur Lakselv staat ons vriendelijke personeel op u te wachten.

Bekijk meer Bekijk minder
Na gelandt te zijn om de luchthaven direct met uw huurauto op weg

Na gelandt te zijn om de luchthaven direct met uw huurauto op weg

Autoverhuur Lakselv is gevestigd op de luchthaven van Lakselv (LKL). Nadat u bent geland langs de schitterende fjordenkust, wandelt u op de luchthaven naar de verhuurdesk toe. U heeft hier de keuze uit nieuwe auto's en stationwagens. Na het maken van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en een blik op de lopende Topaanbiedingen, beslist u welke huurauto u het liefst wilt nemen.Natuurlijk worden alle opties doorgesproken. Een handig navigatiesysteem of een kinderzitje kunnen zo in de huurovereenkomst worden opgenomen. Sluit u graag een all-risk verzekering af, dan is dat ook geen enkel probleem. Ook het aanmelden van een extra bestuurder is zo gebeurd.Regelde u een auto huren in Lakselv al van tevoren telefonisch of online, dan staat uw fraaie auto al bij aankomst op u te wachten. Een auto huren in Lakselv kunt u ook tijdens de reis er naartoe nog regelen. Download eenvoudig onze mobiele app en maak onderweg uw keuze.

Natuur, politiek en rotstekeningen

Natuur, politiek en rotstekeningen

Door gebruik te maken van onze goedkope autoverhuur kunt u in dit prachtige gebied alle kanten uit. Vlakbij Lakselv ligt het Stabbursdalen, een prachtig natuurgebied waar u zeker met de auto een keer naartoe wilt.Door een auto te huren kunt u ook andere plaatsen in de omgeving bezoeken. Volg hiervoor eenvoudig de E6 en rijd bijvoorbeeld naar het plaatsje Karasjok. In deze plaats zetelt het parlement van de Saami in Noorwegen. De Saami vormen van oorsprong een nomadisch volk en zijn de bewoners van het Noord-Europese Lapland.Rijdt u de andere kant uit dan komt u in Alta. U vindt hier rotstekeningen die teruggaan tot 4200 jaar voor Christus. Ze staan op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en vormen het belangrijkste bewijs van prehistorisch menselijk leven in deze streek.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties