Autoverhuur
Lakselv
Inklappen
Noorwegen // Lakselv
Gegevens wijzigen

Auto huren Lakselv – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lakselv Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Banak
  9700 Lakselv

  Ma. - Vr.08:30 - 16:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Busje

 • Lakselv

  Sixt Autoverhuur
  Banakveien
  9700 Lakselv

  Ma. - Vr.08:30 - 16:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Busje

Geniet van de prachtige omgeving in noordelijk Noorwegen

Landen in het noordelijkste puntje van Noorwegen en dan een auto huren bij Sixt autoverhuur; dat geeft een comfortabel gevoel. Bij autoverhuur Lakselv staat ons vriendelijke personeel op u te wachten.

Na gelandt te zijn om de luchthaven direct met uw huurauto op weg

Autoverhuur Lakselv is gevestigd op de luchthaven van Lakselv (LKL). Nadat u bent geland langs de schitterende fjordenkust, wandelt u op de luchthaven naar de verhuurdesk toe. U heeft hier de keuze uit nieuwe auto's en stationwagens. Na het maken van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en een blik op de lopende Topaanbiedingen, beslist u welke huurauto u het liefst wilt nemen.Natuurlijk worden alle opties doorgesproken. Een handig navigatiesysteem of een kinderzitje kunnen zo in de huurovereenkomst worden opgenomen. Sluit u graag een all-risk verzekering af, dan is dat ook geen enkel probleem. Ook het aanmelden van een extra bestuurder is zo gebeurd.Regelde u een auto huren in Lakselv al van tevoren telefonisch of online, dan staat uw fraaie auto al bij aankomst op u te wachten. Een auto huren in Lakselv kunt u ook tijdens de reis er naartoe nog regelen. Download eenvoudig onze mobiele app en maak onderweg uw keuze.

Natuur, politiek en rotstekeningen

Door gebruik te maken van onze goedkope autoverhuur kunt u in dit prachtige gebied alle kanten uit. Vlakbij Lakselv ligt het Stabbursdalen, een prachtig natuurgebied waar u zeker met de auto een keer naartoe wilt.Door een auto te huren kunt u ook andere plaatsen in de omgeving bezoeken. Volg hiervoor eenvoudig de E6 en rijd bijvoorbeeld naar het plaatsje Karasjok. In deze plaats zetelt het parlement van de Saami in Noorwegen. De Saami vormen van oorsprong een nomadisch volk en zijn de bewoners van het Noord-Europese Lapland.Rijdt u de andere kant uit dan komt u in Alta. U vindt hier rotstekeningen die teruggaan tot 4200 jaar voor Christus. Ze staan op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en vormen het belangrijkste bewijs van prehistorisch menselijk leven in deze streek.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice