Kristiansund

Auto huren Kristiansund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Het prachtige kustgebied van Kristiansund

Door een auto te huren bij Sixt autoverhuur in Kristiansund, kunt u naar hartenlust genieten van de schitterende fjorden in Midden-Noorwegen. Bij autoverhuur Kristiansund wordt u opgewacht door vriendelijke medewerkers, die u snel aan een passende huurauto helpen.

Bekijk meer Bekijk minder
Goede service, snel op weg

Goede service, snel op weg

Zoals u gewend bent is een auto huren in Kristiansund uiterst voordelig. De medewerker die u te woord staat maakt eerst een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. U weet dan zeker dat u optimaal profiteert van onze goedkope autoverhuur.Alle zaken die in de huurovereenkomst thuishoren worden snel met u doorgenomen. Een optionele all-risk verzekering en het bedrag van de te betalen borg. Maar ook extra's als een kinderzitje, een goed navigatiesysteem of de aanmelding van een extra bestuurder zijn gemakkelijk bij te boeken.Onze professionele medewerkers helpen u binnen de kortste keren op weg. Wilt u nog sneller klaar zijn, dan kan dat ook. U hoeft slechts de telefoon te pakken of via deze website uw reservering te maken. In dat geval staat de huurauto direct bij aankomst al klaar. Deze mogelijkheid bestaat ook voor huurders die graag onderweg hun zaken regelen. Met onze mobiele app is het auto huren in Kristiansund in een handomdraai gebeurd, terwijl u zo de reistijd ernaartoe nuttig gebruikt.

Genieten van ruige natuur en historische cultuur

Genieten van ruige natuur en historische cultuur

Kristiansund en omgeving ademen de ongerepte schoonheid die zo kenmerkend is voor Noorwegen. Eén van de mooiste doelen om een auto te huren is het berijden van de wereldberoemde Atlantic Road. Deze weg die diverse eilanden met elkaar verbindt, laat u kennismaken met de ultieme pracht van het Noorse kustgebied.Wilt u ook een interessante stad bezoeken, dan ligt Trondheim met de auto binnen handbereik. Op de locatie van Sixt autoverhuur weten ze u precies te vertellen hoe u er het snelste komt. Deze studentenstad van het hoge noorden is qua grootte de derde stad van Noorwegen. In het oude historische centrum kunt u gezellig wandelen en op terrasjes zitten. De prachtige kroningskerk van de Noorse koningen, de Nidaroskathedraal, mag u hier zeker niet missen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties