Grimstad

Auto huren Grimstad – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Grimstad

Tijdens uw verblijf in Grimstad wilt u natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het verkennen van Grimstad. Sixt zorgt er daarom voor dat uw auto al op u staat te wachten, ook als u buiten onze openingstijden aankomt. We verhuren alleen nieuwe auto's (maximaal 6 maanden oud). U vindt onze autoverhuur in Grimstad aan de Vesterled 100.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur en goede service

Goedkope autoverhuur en goede service

We hebben een uitgebreid assortiment, van stadsauto tot stationwagens, cabrio's en luxewagens. Er zit altijd wat voor u tussen. Boeken kan telefonisch, via een reisbureau of via het internet. Op onze website kunt u onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gebruiken. Zo kunt u altijd een auto huren voor de scherpste prijs, een auto huren hoeft dus niet duur te zijn. Als u liever persoonlijk een auto wilt boeken dan bent u welkom bij onze autoverhuur in Grimstad. Het bijboeken van kinderzitjes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ook kunt u er voor kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken. U kunt zelf kiezen of u de rekening per e-mail of per post wilt ontvangen. Betalen kan via het internet of via de quick-check-in automaat en de service balie op onze autoverhuur locatie.

Een auto huren in Grimstad

Een auto huren in Grimstad

Alle bezienswaardigheden en steden liggen ver uit elkaar in Noorwegen. Door een auto te huren in Grimstad bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u ook de afgelegen bezienswaardigheden bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het prachtige uitzicht van het Reddal Canal, Sykkelbyen, Skiftenes Nature Reserve of Grimstad's Archipelago. Ook kunt u de wandelroutes en fietsroutes volgen langs de prachtige Noorse natuur of ga op verkenning in uw comfortabele huurauto terwijl u van het uitzicht geniet. Daarnaast heeft Grimstad ook enkele musea zoals het Norwegian Museum of Horticulture en het Grimstad Maritime Museum. Na een dagje uit kunt u heerlijk dineren bij één van de vele restaurants met Noorse specialiteiten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties