Gardermoen

Auto huren Gardermoen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Gardermoen

Een auto huren bij autoverhuur Sixt is een uitstekend idee wanneer u het Noorse Gardermoen bezoekt. Een bestemming vlakbij de hoofdstad van het land, Oslo, welke goed te verkennen is per auto. Gardermoen ligt een kleine 50 km ten noordoosten van Oslo. Gardermoen is vooral bekend vanwege haar grote luchthaven, welke een startpunt is voor een bezoek aan Noorwegen. Het gebied rondom Gardermoen, in de regio Ullensaker, is eveneens een bezoek meer dan waard. De prachtige Noorse natuur, met haar bossen en fjorden, is vanwege de uitgestrektheid het best te ontdekken door een comfortabele auto te huren. Met diezelfde auto bent u binnen een oogwenk in Oslo, waar een bezoek aan het dertiende eeuwse 'Akershus' (het oude fort van de stad) niet mag ontbreken. Ook een bezoek aan het raadhuis en het koninklijk paleis zijn de moeite waard.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelen van autoverhuur Gardermoen

Voordelen van autoverhuur Gardermoen

Gebruik maken van onze goedkope autoverhuur biedt vele voordelen. Naast dat we in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's als zeer voordelig uit de bus komen, geeft een huurauto u de volledige vrijheid om uw trip naar eigen believen in te delen. Een auto huren Gardermoen betekent nooit meer wachten op een vertraagde trein of bus, of rennen om op tijd te zijn. Dit maakt uw bezoek aan Gardermoen ontspannen en comfortabel. We werken met nieuwe huurauto's die maximaal anderhalf jaar oud zijn. Extra opties, zoals een navigatiesysteem, bijboeken is altijd mogelijk.

Hoe kunt u een auto huren?

Hoe kunt u een auto huren?

Een auto huren Gardermoen doet u eenvoudig op de luchthaven Gardermoen (OSL). U kunt op weekdagen, in de weekenden en op feestdagen terecht op onze locatie op de luchthaven tussen 7 uur 's ochtends en 12 uur 's nachts. Ter plekke kunt u een auto huren in Gardermoen. Wilt u zeker zijn van een auto die klaar staat? Dan is het ook mogelijk vooraf online, per telefoon of via uw reisbureau een auto te boeken.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties