Autoverhuur
Farsund
Inklappen
Noorwegen // Farsund
Gegevens wijzigen

Auto huren Farsund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Farsund
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Farsund

  Sixt Autoverhuur
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

Auto huren Farsund

De plaats Farsund in het zuiden van Noorwegen is het best te verkennen met een auto van autoverhuur Sixt. Allereerst omdat u bij autoverhuur Farsund kunt kiezen uit een breed aanbod van jonge en schone huurauto's. Van grote familieauto's tot en met kleine stadsauto's of een strakke zakenauto. En ten tweede omdat u de omgeving van Farsund het best met de eigen auto kunt verkennen. Alleen dan zult u optimaal genieten van de rust en ruimte die dit deel van Noorwegen te bieden heeft. Rust en ruimte waarvan u dankzij autoverhuur in Farsund in uw eigen tempo en op uw eigen manier kunt genieten.

Goedkope autoverhuur

Farsund is een kleine stad met die typische houten Noorse architectuur. Prachtig houtwerk, gedegen vakmanschap en gevoel voor smaak zorgen er voor dat u het stadje beslist gaat waarderen. Rijdt u er met uw huurauto gerust eens door en vergeet dan niet de omgeving te verkennen. Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's heeft gedaan, dan weet u dat u bij Sixt autoverhuur Farsund aan het goede adres bent. Onze auto's zijn nooit ouder dan zes maanden en blinken dus uit door schoonheid, modern gebruiksgemak en technische betrouwbaarheid. Wilt u de veiligheid van u en uw passagiers verhogen, dan kunt u eenvoudig kinderzitjes of een navigatiesysteem bijhuren. Ook kunt u een aanvullende verzekeringen afsluiten. Telefonisch, online of via uw tablet of mobiele telefoon. U kunt ons altijd bereiken om een auto te huren in Farsund.

Auto huren Farsund

Farsund heeft niet veel bijzondere bezienswaardigheden, maar de omgeving maakt dat meer dan goed. Zo is Farsund de lievelingshaven van veel zeezeilers en dat is in de haven goed te zien aan de vele prachtige zeiljachten die er af en aanvaren. Om in Farsund te komen, vliegt u op Kistiansand Kjevik (KRS) en vandaar uit reist u naar de stad om een eigen auto te huren. De regio staat bekend om zijn fantastische visplaatsen. Waar u ook aan de kust zoekt, u zult altijd wel ergens een goed uitgeruste en veilige boot kunnen huren om te gaan vissen. Allemaal belevenissen die u het beste kunt meemaken in het tempo en op de manier die dankzij een auto huren in Farsund mogelijk zijn.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice