Autoverhuur
Drammen
Inklappen
Noorwegen // Drammen
Gegevens wijzigen

Auto huren Drammen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Drammen Treinstation

  Sixt Autoverhuur
  Tordenskiolds gate 2
  3044 Drammen

  Ma. - Do.08:00 - 16:00
  Vr.08:00 - 18:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Busje

 • Drammen

  Sixt Autoverhuur
  Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 122
  3041 Drammen

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Kongsberg

  Sixt Autoverhuur
  Kirkegårdsveien 45
  3616 Kongsberg

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's

Een onbezorgde vakantie met een auto huren in Drammen

De Noorse stad Drammen is een zeer mooie toeristische bestemming die binnen korte tijd kan worden verkend met een huurauto van Sixt autoverhuur. Met een huurauto heeft u een onbezorgde vakantie in het zuiden van Noorwegen, waarbij u gedurende uw verblijf in Drammen mobiel, onafhankelijk en flexibel bent. Haal bij aankomst snel uw gereserveerde auto op bij Sixt autoverhuur in Drammen en geniet van de prachtige natuur en vele cultuurhistorische schatten. Met een auto huren en een bijgeboekt navigatiesysteem, plant u eenvoudig een toerrit langs het District Museum in de stad, de uit 1871 daterende kerk van Bragernes, de duizenden jaren oude rotstekeningen bij Äskollen en het oude Drammen Theater. Ook de hoofdstad Oslo is op 40 kilometer afstand binnen rijbereik.

Autoverhuur in Drammen op twee goed bereikbare locaties

Voor autoverhuur in Drammen kunt u op twee locaties terecht: in de stad aan de Ing. Rybergsgate 103 en bij het treinstation van Drammen. Dit is de perfecte plek voor reizigers om een stadsauto of stationwagen op te halen. Onze hulpvaardige medewerkers zijn u graag van dienst bij het uitzoeken van een nieuw model Mercedes, Nissan, Volvo, Ford, VW of Hyundai. Er is een breed scala aan kwaliteitsauto's beschikbaar tegen een lage prijs. U heeft voordeel van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Een auto huren in Drammen gaat snel en efficiënt. Het makkelijkste is om thuis al online via onze website of mobiele app een reservering te plaatsen. Een telefoontje (+31(0)23 56 986 56) volstaat ook om verzekerd te zijn van een goedkope autoverhuur.

Kies voor de eenvoud en het comfort van een gehuurde auto

Drammen is de hoofdstad van de provincie Buskerud, gelegen aan de monding van de Drammensfjord. De luchthaven Moss Airport (RYG) ligt op circa 51 kilometer afstand. Het is een ideale plek om na een auto huren een roadtrip te ondernemen en alle pracht van Zuid-Noorwegen in u op te nemen. Een rit door de ruim anderhalve kilometer lange en omhoog lopende Spiraaltunnel - een in een berg bij Drammen geboorde tunnel - is een belevenis op zich. Als u met uw kinderen op pad bent, is een uitstapje naar Drammensbadet, het grootste waterpark van Noorwegen, een must. U boekt eenvoudig een kinderzitje bij, zodat uw kinderen uitgerust op de plaats van bestemming aankomen. Kies daarom ook voor het comfort en eenvoud van een auto huren in Drammen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice