Autoverhuur
Bodoe
Inklappen
Noorwegen // Bodoe
Gegevens wijzigen

Auto huren Bodoe – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Bodoe Airport
  Olav V gate
  8004 Bodø

  Ma. - Vr.07:00 - 24:00
  Za.09:00 - 17:30
  Zo.09:00 - 24:00
  Feestdag09:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Bodø
  Halogalandsgata 7
  8006 Bodø

  Ma. - Vr.07:30 - 16:30
  Za.09:00 - 15:00
  Op deze locatie huren

 • Bodoe Airport

  Sixt Autoverhuur
  Olav V gate
  8004 Bodø

  Ma. - Vr.07:00 - 24:00
  Za.09:00 - 17:30
  Zo.09:00 - 24:00
  Feestdag09:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Bodø

  Sixt Autoverhuur
  Halogalandsgata 7
  8006 Bodø

  Ma. - Vr.07:30 - 16:30
  Za.09:00 - 15:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Autoverhuur in Bodoe

Voor het huren van een auto in Bodoe in het verre noorden van Noorwegen kunt u rekenen op Sixt autoverhuur! We zijn op twee verschillende locaties in deze stad te vinden, namelijk op het vliegveld (BOO) en aan de Halogalandsgt. Deze laatste locatie ligt niet ver van de kathedraal en ongeveer een kilometer bij het treinstation vandaan. Beide autoverhuur vestigingen beschikken over een ruim assortiment van huurauto's. Wilt u zeker weten dat de huurauto die u wilt beschikbaar is? Dan raden we u aan van tevoren te reserveren. Dit kan door te bellen, via onze website of met behulp van onze app voor smartphones. Kortom, autoverhuur in Bodoe heeft u zo geregeld!

Een auto huren in Bodoe om de Noorse kust te ontdekken

Bodoe ligt net ten noorden van de Noordpoolcirkel en is vooral populair als uitvalsbasis om de spectaculaire kust te verkennen. Zo kunt u een auto huren in Bodoe om langs de langgerekte Saltenfjord te rijden. Als u de ongerepte Noorse natuur op prijs stelt is het uitgestrekte en gevarieerde natuurpark Saltfjellet-Svartisen iets naar het zuiden ook een aanrader. In het centrum van Bodoe zelf vindt u verder een interessante kathedraal en het Noors Luchtvaartmuseum. Hier kunt u meer leren over de geschiedenis van de militaire luchtbasis die gedurende de Koude Oorlog in Bodoe gevestigd was. Tenslotte is de stad ook een uitstekende locatie om het noorderlicht te bekijken.

Goedkope autoverhuur in Bodoe

In een recente prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werden we vermeld als een van de meest betaalbare autoverhuurders. U kunt er dus zeker van zijn dat u niet teveel betaalt. Behalve goedkoop een auto huren, bent u bij ons echter ook verzekerd van een uitstekende service. Onze auto's zijn bijvoorbeeld nooit meer dan 6 maanden oud, ons personeel is deskundig en na openingstijden terugbrengen doen we niet moeilijk over. Ook bijvoorbeeld een voordelige all-risk verzekering kunnen we probleemloos voor u regelen. Kortom, om een auto te huren in Bodoe zit u bij ons zeker weten goed!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice