Bergen

Auto huren Bergen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT in Bergen is een auto huren zo geregeld. U vindt onze balies op Bergen Flesland Airport (BGO) en aan de Minde Alle 35, Frydenbø te 5068 Bergen. De openingstijden van de balies staan op deze website. Wilt u liever niet wachten of vindt u het gewoon gemakkelijk als er een auto voor u klaar staat bij aankomst in Bergen? Boek dan een auto op uw reisbureau, via onze website of een app op uw mobiele telefoon. Verder kunt u ons natuurlijk altijd bellen om een auto te huren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de prijzen. Dat is zeker het geval als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's wilt maken. Ontdek dat u bij SIXT moet zijn voor goedkope autoverhuur!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bergen: altijd in orde

Dat u juist in Noorwegen moeten kunnen bouwen op een autoverhuurbedrijf, weten we bij de autoverhuur in Bergen maar al te goed. Overal op ieder moment moeten kunnen komen, betekent bij ons dat altijd alles in orde is. Dat geldt zowel voor de afhaallocatie en de inleverlocatie, als het type auto, de extra's en de service. Een auto afhalen of inleveren kan 24/7 bij de autoverhuur in Bergen. De geboekte SUV, cabrio, stationwagen of auto staat op het afgesproken tijdstip voor u klaar. Voor eventuele extra's, zoals een kinderzitje of navigatiesysteem, geldt hetzelfde. Iedere auto is standaard verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Tegen een geringe meerprijs kan een all-risk verzekering worden afgesloten. U kunt ons 24/7 bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Dat noemen wij service die in orde is. Bent u nieuwsgierig geworden? Ervaar dan zelf dat alles in orde is bij de autoverhuur van Bergen!

Bekijk meer Bekijk minder
Bergen ontdekken met een huurauto

Bergen ontdekken met een huurauto

Het Noorse Bergen heeft meer te bieden dan u denkt! Ontdek het verleden van de oude Hanzestad in de oude panden aan de Bryggen. Samen met restanten van havengebouwen en een middeleeuwse vesting staan ze op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Breng een bezoek aan het Edvard Grieg Museum en laat u het boeiende verhaal achter de Peer Gynt-suites vertellen. Laat u met het Fløibanen kabelspoor naar het stadscentrum vervoeren en geniet van het prachtige uitzicht over de stad, bergen, fjorden en zee. Eenmaal terug op de bekende Vismarkt wordt het waarschijnlijk tijd om een auto te huren in Bergen en de bergen en fjorden te gaan verkennen. Wij wensen u een fijn verblijf in Bergen!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties