Berg

Auto huren Berg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Noorwegen is een land van uitersten, waar u ver moet rijden om u tussen twee steden of dorpen te verplaatsen. Een huurauto is in Noorwegen dan ook onmisbaar. Alleen op die manier kunt u er zeker van zijn dat u alles kunt verkennen wat u wilt zien. U kunt bij SIXT autoverhuur in Berg terecht, die van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend is. Wilt u de huuauto terugbrengen, dan kunt u dat echter 24 uur per dag doen. Zo kunt u rondrijden wanneer u dat het beste uitkomt.

ALLE SIXT LOCATIES

Onbezorgd genieten dankzij de goedkope autoverhuur in Berg

Wij vinden het belangrijk om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom kunt u altijd en overal een auto huren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een online boeking of u kunt een auto huren bij een reisbureau. Bent u al onderweg en moet u nog een auto huren in Berg? Dan kunt u gebruik maken van onze mobiele applicatie voor smartphone of tablet om te reserveren. Wij doen vervolgens voor u een prijsvergelijking van goedkope huurauto's bij onze autoverhuur in Berg. Op die manier weet u zeker dat u niet te veel betaalt en u houdt ook nog wat geld over om iets leuks te gaan doen.

Bekijk meer Bekijk minder
Uitstekende service

Uitstekende service

Het Noorse landschap is de moeite waard om minstens één keer in uw leven te bezoeken. Kiest u voor een auto huren in Berg, dan bent u altijd all-risk verzekerd. Daarnaast kunt u kiezen voor een optioneel navigatiesysteem bij uw reservering of bijvoorbeeld voor een kinderzitje. Zo rijdt u comfortabel en op uw gemak rond in en om het prachtige Berg. Ook kunt u samen met een extra bestuurder een auto huren in Berg. Heeft u genoten van uw verblijf, en is het weer tijd om de huurauto in te leveren? Betalen kunt u doen wanneer dat u het beste uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld bij inlevering zijn, maar ook kunt u ervoor kiezen de rekening per post of e-mail te ontvangen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties