Baerum

Auto huren Baerum – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Noorwegen is een land van uitersten, waar u kunt genieten van prachtige natuur en het zorgeloze leven. U kunt er op uw gemak de omgeving verkennen, mits u de beschikking heeft over een eigen auto. Dankzij onze goedkope autoverhuur is het makkelijk en voordelig om te beschikken over een eigen auto van maximaal een half jaar oud. U vindt SIXT autoverhuur in Rud aan de Baker Østbysvei 7. Hier kunt u een auto ophalen tussen 08.00 uur en 16.00 uur, maar uw huurauto terugbrengen kan 24 uur per dag. Zo rijdt u rond op de tijdstippen dat het u het best uitkomt. Betalen kunt u achteraf doen.

ALLE SIXT LOCATIES

Kies voor de service en kwaliteit van Sixt

Wanneer u langskomt bij onze autoverhuur in Rud staat daar een huurauto voor u klaar. Vooraf reserveren kan op veel verschillende manieren. Zo kunt u bellen naar onze servicelijn, maar ook kunt u gemakkelijk online een auto huren in Rud. Ter plaatse huren in een lokaal reisbureau behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u al onderweg, kies er voor een auto huren in Rud door middel van de mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Wij doen voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, zodat u zeker weet dat u nooit te veel betaalt.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelen en veiligheid

Voordelen en veiligheid

Een auto huren kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u alleen een auto huren, maar ook kunt u ervoor kiezen om dit uit te breiden met een navigatiesysteem of bijvoorbeeld een kinderzitje. Veiligheid staat op die manier voorop. Wanneer u een auto huurt in Rud, bent u altijd all-risk verzekerd. Bovendien kunt u aangeven dat er een extra bestuurder is, zodat u het rijden kunt afwisselen. Geniet van het uitgestrekte en grenzeloze Noorse landschap, profiteer van de gastvrijheid van de Noorse bevolking en doe dat alles zonder u zorgen te hoeven maken over uw vervoer. Wij nemen u die zorgen uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties