Avaldsnes

Auto huren Avaldsnes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur is de meest handige manier van vervoer vanaf de luchthaven Haugesund (HAU) in Noorwegen. U kunt met uw huurauto eenvoudig alle bezienswaardigheden van de oude stad Avaldsnes gaan bekijken. Een bezoek aan de uit 1320 daterende St. Olav's kerk is een echte aanrader. Hier aan de westkust van Noorwegen hebben in vroeger tijd vele legendarische gevechten plaatsgevonden, wat nog te zien is aan de schepen begrafenissen van Storhaug en Grønhaug. Het historische monument Mary's Needle ligt ook dicht bij de St. Olav's kerk. Door een auto te huren in Avaldsnes rijdt u ook zo naar het Noorwegen Historisch Centrum, waar u een replica van een boerderij uit de Vikingtijd kunt bewonderen.

ALLE SIXT LOCATIES

Sixt Autoverhuur in Avaldsnes op de luchthaven en in het stadscentrum

Voor Sixt autoverhuur Avaldsnes kunt u behalve in de aankomsthal op de luchthaven van Haugesund ook bij ons autoverhuurstation in de stad Avaldsnes terecht. U kiest in beide gevallen voor het gemak en comfort van een nieuwe stadsauto, stationwagen, SUV of busje. Net waar uw voorkeur naar uitgaat en wat uw reisdoel is. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw model Hyundai, VW, Ford, Toyota, Mercedes of Volvo. Of misschien heeft u dit thuis al gedaan via een online reservering op onze website of onze mobiele app voor tablet en iPhone. Dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's sluit u gegarandeerd een voordelige deal en krijgt u een veilige huurauto, inclusief vrije kilometers en WA-verzekering. U kunt ook altijd kiezen voor een telefonische boeking: +31(0)23 56 986 56. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto bij aankomst voor u klaar staat.

Bekijk meer Bekijk minder
Met uw gehuurde auto de hotspots van Avaldsnes bezoeken

Met uw gehuurde auto de hotspots van Avaldsnes bezoeken

Avaldsnes en Haugesund hebben een rijke cultuurhistorische geschiedenis. De regio trekt jaarlijks vele bezoekers door het Bluesfestival, Vikingfestival, Jazzfestival en Noorse filmfestival. Met een auto huren in Avaldsnes kunt u ontspannen naar deze evenementen toerijden. De regio Hardanger is ook niet ver, waar u kunt genieten van mooie gletsjers, fjorden en skiresorts. Ervaar ook het plezier van een historische trip langs een Vikingroute. Met een auto huren in Avaldsnes krijgt u niet alleen een goedkope autoverhuur, maar ontdekt u ook in korte tijd de hotspots in dit deel van West-Noorwegen. Opties als een navigatiesysteem en kinderzitje zijn eenvoudig bij te boeken. U kunt alle dagen - ook op zon- en feestdagen - op onze autoverhuurlocaties terecht en tevens gebruikmaken van onze 24-uurs ophaal- en inleverservice.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties