Arendal

Auto huren Arendal – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In een uitgestrekt land als Noorwegen is het plezierig om te kunnen beschikken over een goede auto. Wanneer u tijdelijk in de mooie Noorse kustplaats Arendal verblijft, kunt u bij ons een zeer goede en goedkope huurauto bespreken voor één of meerdere dagen tot zelfs enkele weken aan toe. De huurauto's in ons asssortiment zijn zowel technisch als optisch optimaal onderhouden. U rijdt bij ons altijd in een nieuwe auto van maximaal een half jaar oud. Zo kunt u vanaf onze goedkope autoverhuur veilig en comfortabel afreizen in zeer representatief en betaalbaar tijdelijk vervoer. Dat wij ook echt goedkoop zijn kunnen wij u laten zien met onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Arendal werkt snel en eenvoudig!

U kunt bij Sixt autoverhuur in Arendal eenvoudig direct op de vestiging een auto regelen, of gebruik maken van onze mobiele app. Ook op de website kunt u onze huurauto's bekijken en snel reserveren. Zelfs via uw eigen reisbureau is het mogelijk om bij ons uw auto te huren in Arendal. Wij zorgen dan dat de auto van uw voorkeur op de afgesproken tijd voor u klaarstaat. Daarbij heeft u in ons assortiment de keuze uit veel verschillende personenauto's, SUV's, stationwagens, cabrio's en extra luxe auto's voor zakelijke bezoeken in Noorwegen. U vindt onze autoverhuur aan de Myreneveien 6, 4847 Arendal.

Bekijk meer Bekijk minder
Verken de prachtige omgeving door een auto te huren in Arendal!

Verken de prachtige omgeving door een auto te huren in Arendal!

Door de warme Golfstroom kent dit deel van Noorwegen een aangenaam zacht klimaat, wat uw verblijf nog aantrekkelijker maakt. Vanaf onze goed bereikbare autoverhuur in Arendal rijdt u direct de prachtige oude binnenstad in met de schitterend bewaard gebleven huizen uit 1600. Verder vindt u aan de haven een gezellige vismarkt en kunt u een bezoek brengen aan de twee oude vuurtorens van de stad. Wanneer u de stad uitrijdt, kunt u genieten van al het mooie natuurschoon in de wijde omgeving. Maak het allemaal op comfortabele wijze mee door bij Sixt een uitstekende auto te huren in Arendal!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties