Alesund

Auto huren Alesund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Alesund is een historische havenstad in Noorwegen die het beste kan worden verkend met een auto huren bij SIXT autoverhuur. Alesund leent zich uitstekend voor een vakantie in combinatie met een huurauto. Wij maken het u gemakkelijk met SIXT autoverhuurbalie op de luchthaven van Alesund Vigra (AES), op 20 kilometer van het centrum van deze visserijplaats die gebouwd is op drie eilanden: Hessa, Aspøy en Nørvøy. Het stelt u in staat om met uw gehuurde auto direct koers te zetten naar de vele attracties in dit wonderschone deel van Noorwegen. Rijd als eerste naar Mount Aksla en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. U ziet de art nouveau gebouwen in de oude binnenstad en kunt vervolgens onderweg gaan naar het Noordelijke IJszee museum. Hier is onder meer een interessante tentoonstelling over de zeehondenjacht te zien.

ALLE SIXT LOCATIES

Snelle afhandeling en goede service bij Sixt autoverhuur in Alesund

Een auto huren bij Sixt autoverhuur in Alesund maakt uw vakantie aangenaam en biedt u maximale flexibiliteit. Ons autoverhuurkantoor bevindt zich aan de Nedre Strandgate 50 in Alesund. Vanaf hier bent u binnen tien minuten bij het vliegveld. Om uw aankomst en vertrek te vergemakkelijken, is het ophalen en terugbezorgen van uw gehuurde auto, SUV, stationwagen of busje ook buiten de reguliere openingstijden van ons servicestation mogelijk. U verspilt zo bij aankomt geen tijd en komt in Alesund snel meer te weten over de geschiedenis van de stad, het vroegere leven van de Vikingen, de visvaart en de historie van Borgund, dat in de Middeleeuwen een belangrijk handelscentrum was.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur vooraf thuis al regelen

Goedkope autoverhuur vooraf thuis al regelen

Ontdek de ongerepte natuur en de schitterende landschappen met een auto huren in Alesund. Tref thuis al uw voorbereidingen. Via onze website of app voor iPhone en iPad kunt u 24 uur per dag online een auto huren van maximaal een halfjaar oud. Dit kan snel en zonder moeite. Alle autotypen staan overzichtelijk gerangschikt. Pak uw voordeel met onze actuele prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en leg gelijk bruikbare opties als een navigatiesysteem, een kinderzitje, een extra bestuurder en een all-risk verzekering vast. Ook als u vooraf een telefonische boeking doet (+31(0)23 56 986 56), hoeft u ter plaatse niet meer in de rij te staan. U krijgt na bevestiging van de huurovereenkomst uw autosleutels mee en u bent klaar om de omgeving van Alesund te verkennen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties