Autoverhuur
Alesund
Inklappen
Noorwegen // Alesund
Gegevens wijzigen

Auto huren Alesund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Alesund Airport
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Vr.08:00 - 22:45
  Za.09:00 - 17:00
  Zo.12:00 - 23:00
  Feestdag12:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Alesund
  Brusdalsvegen 205
  6011 Ålesund

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00
  Za.10:00 - 14:00
  Op deze locatie huren

 • Alesund Airport

  Sixt Autoverhuur
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Vr.08:00 - 22:45
  Za.09:00 - 17:00
  Zo.12:00 - 23:00
  Feestdag12:00 - 23:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Alesund

  Sixt Autoverhuur
  Brusdalsvegen 205
  6011 Ålesund

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00
  Za.10:00 - 14:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Geniet van de voordelen van een auto huren in Alesund

Alesund is een historische havenstad in Noorwegen die het beste kan worden verkend met een auto huren bij Sixt autoverhuur. Alesund leent zich uitstekend voor een vakantie in combinatie met een huurauto. Wij maken het u gemakkelijk met Sixt autoverhuurbalie op de luchthaven van Alesund Vigra (AES), op 20 kilometer van het centrum van deze visserijplaats die gebouwd is op drie eilanden: Hessa, Aspøy en Nørvøy. Het stelt u in staat om met uw gehuurde auto direct koers te zetten naar de vele attracties in dit wonderschone deel van Noorwegen. Rijd als eerste naar Mount Aksla en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. U ziet de art nouveau gebouwen in de oude binnenstad en kunt vervolgens onderweg gaan naar het Noordelijke IJszee museum. Hier is onder meer een interessante tentoonstelling over de zeehondenjacht te zien.

Snelle afhandeling en goede service bij Sixt autoverhuur in Alesund

Een auto huren bij Sixt autoverhuur in Alesund maakt uw vakantie aangenaam en biedt u maximale flexibiliteit. Ons autoverhuurkantoor bevindt zich aan de Nedre Strandgate 50 in Alesund. Vanaf hier bent u binnen tien minuten bij het vliegveld. Om uw aankomst en vertrek te vergemakkelijken, is het ophalen en terugbezorgen van uw gehuurde auto, SUV, stationwagen of busje ook buiten de reguliere openingstijden van ons servicestation mogelijk. U verspilt zo bij aankomt geen tijd en komt in Alesund snel meer te weten over de geschiedenis van de stad, het vroegere leven van de Vikingen, de visvaart en de historie van Borgund, dat in de Middeleeuwen een belangrijk handelscentrum was.

Goedkope autoverhuur vooraf thuis al regelen

Ontdek de ongerepte natuur en de schitterende landschappen met een auto huren in Alesund. Tref thuis al uw voorbereidingen. Via onze website of app voor iPhone en iPad kunt u 24 uur per dag online een auto huren van maximaal een halfjaar oud. Dit kan snel en zonder moeite. Alle autotypen staan overzichtelijk gerangschikt. Pak uw voordeel met onze actuele prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en leg gelijk bruikbare opties als een navigatiesysteem, een kinderzitje, een extra bestuurder en een all-risk verzekering vast. Ook als u vooraf een telefonische boeking doet (+31(0)23 56 986 56), hoeft u ter plaatse niet meer in de rij te staan. U krijgt na bevestiging van de huurovereenkomst uw autosleutels mee en u bent klaar om de omgeving van Alesund te verkennen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice