Autoverhuur
Nigeria
Inklappen
Nigeria
Gegevens wijzigen

Auto huren in Nigeria - huurauto online boeken

Een auto huren in Nigeria

U kunt een auto huren in Nigeria volgens voorwaarden die voor u heel begrijpelijk zijn, via Sixt. Het kan lastig zijn in het buitenland een auto te huren wanneer u de taal niet begrijpt en moet vertrouwen op de service waar u bij aanklopt. Het is goed te weten dat u ook via de vertrouwde service van onze autoverhuur een auto kunt huren in Nigeria, eenvoudig via de begrijpelijke Nederlandse voorwaarden die u van ons gewend bent. Sterker nog, u kunt het huren van de auto in Nigeria al helemaal regelen vanuit Nederland. In Nigeria kunt u bij vijf vestigingen van onze verhuur terecht, in Abuja en Lagos. Hier kunt u diverse soorten auto's huren, als bijvoorbeeld een BMW 750, een Ford Fusion of een Toyota Coaster. Deze auto's zijn in Nigeria te huren met een Bestuurder Service. Uiteraard bent u optimaal verzekerd, met onder meer een inzittendenverzekering en een Allrisk verzekering.

Met een internationaal rijbewijs een auto huren

Een auto huren in het buitenland is zeer eenvoudig via onze uitgebreide en heldere service. Echter, het is wel goed te weten dat het reguliere Nederlands rijbewijs niet geldig is in Nigeria. Om in dit land te mogen deelnemen aan de weg heeft u een IRB model 1949 nodig, welke u eenvoudig in Nederland kunt regelen via de ANWB. Dit model is een jaar geldig. Het is dus goed hier rekening mee te houden voordat u een auto wilt huren in Nigeria, bij onze autoverhuur. De verkeersregels in Nigeria zijn overigens voor een groot deel goed te vergelijken met de regels in Nederland. U rijdt gewoon rechts en haalt links in. Uiteraard komt het ook in het buitenland voor dat bestuurders zich niet aan deze regels houden. Het is echter goed om u met de huurauto wel aan de regels te houden om bekeuringen te voorkomen.

Snel een auto huren in Nigeria

Vertrekt u binnenkort al naar Nigeria en wilt u op korte termijn een auto huren? Het huren van een auto is zeer snel geregeld bij Sixt. U kunt gebruik maken van de website of de App, maar u bent natuurlijk ook welkom contact op te nemen met ons callcenter.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice