Abuja Internat. Luchthaven

Abuja Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Abuja 09, Abuja

GDS-Code: ABV

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Abuja Internat. Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Abuja International Luchthaven

Ook in Nigeria staat Sixt autoverhuur graag voor u klaar en zo wordt een auto huren bij Abuja International Luchthaven wel heel gemakkelijk. Wanneer u een specifieke auto op het oog heeft, kunnen wij u niet garanderen dat u deze toegewezen krijgt, wel krijgt u altijd een auto uit de voertuigcategorie van uw voorkeur. Bent u op zoek naar een luxe auto, een busje of een diesel, dan zullen wij ons uiterste best doen om passend vervoer voor u te vinden. Ook bij een auto huren op Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV) kunt u rekenen op de service en klantgerichtheid die wij over de hele wereld bieden. Een auto huren bij Sixt is vertrouwd en voordelig.

Bekijk meer Bekijk minder
Over Abuja Int. Luchthaven

Over Abuja Int. Luchthaven

Vanaf het vliegveld Abuja International Luchthaven is de stad Abuja met een huurauto goed te bereiken. Deze plaats is sinds 1991 de hoofdstad van Nigeria en is centraal gelegen in dit uitgestrekte land. Abuja heeft momenteel circa 1 miljoen inwoners, maar is een van de snelst groeiende steden ter wereld. Een huurauto is zeker geen overbodige luxe in een gebied waar het openbaar vervoer te kampen heeft met overbezetting en van mindere kwaliteit is. Ook de lokale taxichauffeurs zijn vaak niet echt op de hoogte van diverse bestemmingen in deze stad. Een auto huren bij Abuja Int. Luchthaven doet u bijvoorbeeld per telefoon of e-mail, of natuurlijk via de handige app van autoverhuur Sixt.

Bezienswaardigheden in Abuja en omgeving

Bezienswaardigheden in Abuja en omgeving

De Abuja National Mosque mag u niet overslaan. Op vrijdag kunnen bezoekers ook naar de gebeden kijken, maar het gebouw zelf is zeker de moeite waard. De stad bezit ook een grote Anglicaanse kerk die dicht bij de moskee is gelegen en bezoekers zal verrassen door het uitbundige interieur. De stad kent een groot aantal goede hotels en bars voor wie het nachtleven wil proeven. Natuurlijk biedt de omgeving van de stad het echte Afrika met de rijke natuur zoals we die kennen uit natuurfilms. Bezoekers wordt aangeraden om plaatselijk informatie te verkrijgen over de bereikbaarheid in de diverse seizoenen.