Autoverhuur
Zoetermeer
Inklappen
Nederland // Zoetermeer
Gegevens wijzigen

Auto huren Zoetermeer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een huurauto in Zoetermeer? Bij Sixt autoverhuur vindt u altijd een huurauto die past bij uw rijstijl. Kies voor uw favoriete voertuigcategorie en wees ervan verzekerd dat er een auto op u wacht die aansluit op uw wensen.

 
 • Rotterdam The Hague Airport
  Airportplein 60
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Op deze locatie huren

 • Den Haag Centraalstation
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.09:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Rotterdam The Hague Airport

  Sixt Autoverhuur
  Airportplein 60
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Den Haag Centraalstation

  Sixt Autoverhuur
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.09:00 - 13:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Snel en eenvoudig een auto huren in Zoetermeer

Goedkoop een auto huren in Zoetermeer omgeving hoeft geen problemen op te leveren. Wij bieden u een uitstekende service; onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. Tijdens openingsuren kunt u de gehuurde auto altijd ophalen en retourneren. Wilt u voor of na openingstijd aankomen? Dan kunt u bellen voor een afspraak. Rotterdam Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld, op 25 kilometer vanaf Zoetermeer, maar ook Schiphol ligt niet ver bij de stad vandaan. Er zijn diverse hotels, zoals een Tulip Inn en een NH hotel. Let er bij de keuze van uw hotel op dat er een parkeergelegenheid is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een parkeerplaats. Op deze manier hoeft u geen uren naar een plaatsje te zoeken en staat de auto ook altijd dichtbij het hotel.

Ontdek Zoetermeer en omgeving per auto

Dankzij de autoverhuur is het mogelijk om alle bezienswaardigheden in en rond Zoetermeer te bezoeken. De watertoren is tot in de verre omtrek bekend en er is zelfs een miniatuur van te vinden in Madurodam. In het stadsmuseum kunt u ook rustig enkele uren doorbrengen. Vlakbij Zoetermeer bevindt zich Snowworld, overdekte skihallen waar u het hele jaar door kunt wintersporten. Reist u met kinderen? In Alphen aan de Rijn bevindt zich het Archeon; een themapark waarin enkele tijdperken uit de geschiedenis terug te vinden zijn. Waan u voor even in de prehistorie, de Romeinse tijd of de middeleeuwen! Diergaarde Blijdorp ligt ook niet ver van het centrum van Zoetermeer vandaan. Hier valt natuurlijk voor jong en oud van alles te beleven. Is het mooi weer en hebt u zin om naar de zee te gaan? Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Zoetermeer, bent u daar al binnen een klein halfuur.

Geniet van het gemak van een auto van Sixt

Een auto huren brengt veel voordelen met zich mee. Alle bezienswaardigheden zijn plotseling binnen handbereik. U bent niet meer afhankelijk van openbaar vervoer, maar kunt precies op de gewenste plaatsen komen. Verder kunt u precies zoveel tijd ergens doorbrengen als u wilt. Een parkeerplaats is snel te vinden. Deze staan namelijk duidelijk aangegeven op de borden. Tot ziens bij Sixt autoverhuur in Zoetermeer!Sixt in de omgeving van Zoetermeer

Beoordeel ons:

Google+ Profiel Den Haag Google+ Profiel van Sixt Autoverhuur Den Haag
Google+ Profiel Rotterdam Airport Google+ Profiel van Sixt Autoverhuur Rotterdam Airport

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice