Utrecht

Wil je een auto huren in Utrecht?

Wil je een auto huren in Utrecht? Dat kan makkelijk bij SIXT. Onze SIXT-locaties zijn altijd goed bereikbaar, en op aanvraag kun je de auto zelfs 24 uur per dag terugbrengen. Zo kun je altijd makkelijk je auto huren in Utrecht, wat je agenda ook is. Daarnaast hebben we altijd een geschikte auto voor je. Ga je verhuizen? Dan is een bestelbusje natuurlijk erg handig. Wil je de blits maken in deze gezellige studentenstad? Ga dan voor een luxe- of sportmodel. Steel de show voor een dag en geniet van de stad van de Domtoren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Utrecht

Bij onze SIXT-locatie in Utrecht kun je kiezen uit verschillende modellen auto’s. Ga voor Economy, Compact, Sedan, een bestelbusje, cabrio (fijn voor de zonnige dagen!), een personenbusje, SUV, of ga voor een van onze luxe- of sportmodellen. Er is genoeg aanbod als je een auto wilt huren in Utrecht. Verder kun je kiezen voor boekbare extra’s zoals een kinderstoeltje, navigatie of een extra bestuurder. Als je van plan bent om vanuit Utrecht de rest van het land te bekijken, boek onze auto’s dan voor langetermijn- of wekelijks verhuur. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor eendagsverhuur.

Wat te doen in Utrecht

Utrecht is een geweldige stad om te bezoeken. De stad is bekend van de Domtoren, de gezellige grachten, het TivoliVredenburg, en de shopping gelegenheden. Wil je wat cultuur opsnuiven? Ga dan naar Kasteel de Haar in het dorpje Haarzuilens. Een prachtig historisch gebouw, en makkelijk te bereiken met je huurauto.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties