s Gravenhage

Huur een auto in ‘s Gravenhage

De mooiste staat achter de duinen. De politieke stad van het land en tevens hoofdstad van Zuid-Holland. Huur een auto in ‘s Gravenhage en rij vanaf het centraal station door de sfeervolle en historische stad en bekijk alles wat de stad te bieden heeft. Met SIXT rijd jij door de straten van het centrum in een compacte huurauto of rijd je met het hele gezin in een SUV naar Scheveningen om de pier te bekijken en een duikje te nemen. Heb jij andere plannen voor Den Haag? SIXT biedt een ruime vloot met keuze uit diverse luxe modellen van topmerken. Zo zit er altijd een huurauto bij die bij jou past.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in ‘s Gravenhage

Of je nou een historisch dagje uit hebt gepland of de hele dag meetings rondom de stad hebt, de ruime vloot van SIXT is er altijd een huurauto die voldoet aan jouw eisen. Rijd in stijl door de straten van de stad met en huur een Economy, Compact, Sedan, SUV of Cabrio en kies voor weekendverhuur . Kies voor een extra bestuurder zodat je kan wisselen zonder zorgen. Meer ruimte nodig? Kies dan voor een Bestelbusje of Personenbusje en kies voor eendagshuur. Ga voor luxe en sportmodellen en bezoek de dorpjes rondom de stad. Boek navigatie bij zodat je niet de weg kwijtraakt.

Wat te doen in ‘s Gravenhage

In ‘s Gravenhage valt er veel te beleven met een rijke geschiedenis, winkels en terrasjes in overvloed en zon, strand en zee binnen handbereik. Bezoek Madurodam en ontdek de magie van een miniatuurstad. Huur een auto in ‘s Gravenhage en rij naar de pier van Scheveningen en geniet van lekker eten en een mooi uitzicht met het reuzenrad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties