Autoverhuur
Rotterdam The Hague Airport
Inklappen
Nederland // Rotterdam // Rotterdam The Hague Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Rotterdam The Hague Airport - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Airportplein 60
  3045 AP Rotterdam NL +31-104622638
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: RTM
Sixt verhuurstation: 925
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 21:30
 
 24u inleveren

Nuttige informatie over het Rotterdam The Hague Airport Sixtkantoor

Welkom bij Sixt Rotterdam Airport! Mijn naam is Alexander Graupe en ik ben verantwoordelijk voor de vestigingen in Den Haag en de vestigingen Rotterdam Hilton & Rotterdam Airport. In september 2014 heb ik deelgenomen aan het Internationaal trainee programma van Sixt. Door dit programma is een grote wens van mij in vervulling gegaan, namelijk het werken in Nederland. Ik mag dan ook met trots zeggen dat ik sinds juli 2015 deel uit maak van Sixt Benelux. Voordat ik lid werd van de Sixt familie, heb ik International Business gestudeerd in Duitsland en Australië. Als afsluiting van deze studie heb ik een succesvolle stage afgerond bij Daimler AG (Mercedes-Benz). Het team waarin ik werkzaam was coördineerde wereldwijd het sales management zowel de marketing coöperaties met als de grootste autoverhuurbedrijven van de wereld. Deze ervaring wekte mijn interesse en passie op voor de autoverhuur, met mijn speciale aandacht voor Sixt als kwalitatief hoogstaand autoverhuurbedrijf. Sixt, een modern familie bedrijf die zich in een continueel exponentiële groei bevind, daar wil ik deel van uitmaken! Niet alleen heb ik gekozen om in Nederland te werken voor carrière doeleinden maar vooral ook omdat ik mij erg kan vinden in de Nederlandse cultuur. Ik waardeer de directheid en de ongecompliceerdheid van de Nederlandse cultuur ontzettend. Ik word op al mijn vestigingen ondersteund door diverse teams bestaande uit geweldig, sterke, leuke en servicegerichte medewerkers die vol passie hun werk uitvoeren. Wij heten u graag welkom op een van de vestigingen. Tot snel!
( Station Manager )

Auto huren op Luchthavens: Antalya Airport Basel Airport Eindhoven Airport Rhodos Airport Salzburg Airport Atlanta Airport Bergamo Airport London Heathrow Airport Rotterdam Airport Amsterdam Schiphol Airport

Een auto huren op Rotterdam Airport (RTM)

Welkom in Rotterdam! Deze sprankelende stad in het hart van Europa is een van de absolute toeristische trekpleisters van Nederland. Al verschillende decennia verliezen toeristen hun hart aan de ongekende culturele rijkdom van deze metropool. De ideale manier om de stad te verkennen, is met de auto. En waar zou u anders een auto huren dan bij ons? Rijd het stadscentrum van Rotterdam zo binnen dankzij een huurauto van Sixt, nooit was een auto huren zo makkelijk. Bovendien is het perfect mogelijk om op Rotterdam Airport via het internet of via een mobiele telefoon een auto te huren. Waarom zou u tijd verliezen door in de rij te staan? Vraag nu een offerte voor een wagen aan en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen!

Rotterdam Airport verlaten met een huurauto, wij maken het mogelijk

Begin uw vakantie zorgeloos en huur een auto bij ons. Via de website maakt u op een eenvoudige manier kennis met Sixt. U zal snel merken dat we garant staan voor een optimale, snelle service die iedereen tevreden zal stellen. Onze medewerkers op Rotterdam Airport staan klaar om al uw vragen met een glimlach te beantwoorden. Dankzij hen rijdt u na slechts enkele ogenblikken zo de stad binnen. Bij ons maakt u kennis met autoverhuur van de bovenste plank!

De huurauto van uw dromen, bij ons in voorraad

Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa staat Sixt gelijk aan een klantvriendelijke service. Duizenden klanten kiezen jaarlijks voor de vele voordelen die gepaard gaan met een auto huren bij Sixt. Met een gehuurde auto hoeft u bijvoorbeeld helemaal niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. U doet wat u wilt, en wanneer u dat wilt. Een vakantie zonder zorgen begint me het huren van een auto bij Sixt. Wij helpen u verder op weg, ongeacht uw bestemming.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 21:30

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Rotterdam The Hague Airport RTM Airportplein 60 3045 AP Rotterdam 51.948940, 4.432240 +31-104622638 +31-102459740

Sixt verhuurstation Rotterdam The Hague Airport RTM

Airportplein 60
3045 AP Rotterdam
 
Telefoon +31-104622638
Fax +31-102459740

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Vanaf Amsterdam/Den Haag:

- Vanaf A4 Amsterdam/Den Haag (richting A13 Rotterdam) neem de afslag 11 (Rotterdam /The Hague Airport) . - Bovenaan de stoplichten gaat u linksaf. Het eerstvolgende stoplicht gaat u nog rechtdoor en bij de volgende stoplicht slaat u rechtsaf. Na 700 meter slaat u linksaf de Airport op en in de Arrival hal kunt u de Sixt balie vinden.


Vanaf Dordrecht (A16):

- Vanaf A16 Dordrecht rijden richting A20 Hoek van Holland om dan de A13 richting Den Haag te volgen. Op de A13 neemt u afslag 11 (Rotterdam /The Hague Airport). - Bovenaan de stoplichten slaat u rechtsaf en dan de eerstvolgende stoplicht rechtsaf. - Na 700 meter slaat u linksaf de Airport op en in de Arrival hal kunt u de Sixt balie vinden.


Openbaar vervoer:

- Vanaf Rotterdam Centraal Station kunt u buslijn 33 (Rotterdam /The HagueAirport Shuttle) nemen om rechtstreeks naar Rotterdam Airport te reizen


Kantoor & Huurvloot:

- Onze balie kunt u in de Arrival hal vinden. - Als u de arrival hal uitloopt ziet u aan uw linkerhand een lage gebouw genaamd Rotterdam Airport Taxi (blauwe bord), Onze huurvloot is achter de taxi-pool te vinden.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Overdracht op de vestiging

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Sleutelbox: Als u de Arrival hal (draaideur) inloopt ziet u gelijk de keybox van onder andere Sixt.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice