Autoverhuur
Maastricht Aachen Luchthaven
Inklappen
Nederland // Maastricht // Maastricht Aachen Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Maastricht Aachen Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht NL +31-433101737
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: MST
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00
 
 24u inleveren

Een auto huren op Maastricht Aachen Luchthaven

Ontdek nu de magie van Maastricht! Bij Sixt verruilt u het vliegtuig in een mum van tijd voor een huurauto. Zo kunt u direct op ontdekkingsreis in het zuidelijkste puntje van Nederland. Door de flexible openingstijden van onze verhuurlocatie hoeft u niet te wachten en kunt u zo lang mogelijk van uw bestemming genieten. Als professioneel autoverhuur bedrijf met vestigingen binnen en buiten Nederland kunt u altijd en overal een auto huren bij Sixt. Wij ontmoeten u graag persoonlijk op onze locatie; Maastricht Aachen Airport in Nederland. U vindt onze Meet&Greet op Vliegveldweg 120 A. Uiteraard kunt ons altijd bellen op +31-43-3652081.

Direct op pad dankzij autoverhuur Maastricht Aachen Luchthaven

Benieuwd naar wat het mooie Maastricht te bieden heeft, is het zonde om uw tijd te verspillen aan het boeken van een huurauto. Dat begrijpen wij als de beste. U heeft daarom de mogelijkheid om van te voren al uw auto uit te zoeken en te reserveren. Bovendien kunt u tot maximaal 48 uur voor het begin van de huur de boeking van uw huurauto nog wijzigen of annuleren. Gezien de centrale ligging van Maastricht zijn er ook nog genoeg andere mooie plekken in de omgeving om te verkennen. Door een auto te huren bent u geheel onafhankelijk en vult u uw reis in zoals u zelf wilt.

Auto huren Maastricht Aachen Luchthaven doet u bij Sixt

Of u nou bij onze autoverhuur Maastricht Aachen Airport een auto huurt voor privé of zakelijk gebruik, met een auto van Sixt komt u altijd goed voor de dag. We besteden veel aandacht aan het onderhoud en uiterlijk van onze auto's, zodat u altijd veilig op uw bestemming aankomt. Met onze uitstekende service en huurvoorwaarden bent u voordelig uit en kunt u bovendien met een gerust hart op weg. Een auto huren bij Maastricht Aachen Luchthaven doet u dus gemakkelijk bij Sixt autoverhuur!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Maastricht Aachen Luchthaven MST Vliegveldweg 120 A 6199 AD Maastricht 50.915345, 5.768981 +31-433101737

Sixt verhuurstation Maastricht Aachen Luchthaven MST

Vliegveldweg 120 A
6199 AD Maastricht
 
Telefoon +31-433101737

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Meet & Greet Service:

We bieden een Meet & Greet service aan op deze vestiging. Een werknemer zal u begroeten op de luchthaven om de overdracht van de huurwagen te bewerkstelligen. Graag uw vluchtnummer, adres, creditcard details, email adres en mobiele nummer invoeren bij het maken van een boeking.


Beginnend vanuit Eindhoven:

Ga in zuidelijke richting op de A2 richting Maastricht. Op de A2 neem afslag 50 richting Maastricht-Aachen Airport. Sla linksaf bij de verkeerslichten de Europalaan op. Bij de volgende verkeerslichting slaat u rechtsaf. U zult op uw bestemming arriveren na 1 kilometer.


Vanaf Maastricht:

Ga noordelijk op de A2 richting Eindhoven. Neem afslag 50 richting Maastricht-Aachen Airport. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten. U zult op uw bestemming aankomen na 1 kilometer.


Info over het inleveren:

Graag richting Maastricht Aachen Airport P2 op de vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht navigeren. Wanneer u de P2 op rijdt kunt u uw huurwagen parkeren op een open plek. Graag uw parkeerticket achterlaten in de wagen. U kunt hierna de sleutel retourneren in de grijze Sixt kluis welke is gelokaliseerd in de Arrival Hall aan de rechterzijde.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice