Autoverhuur
Maastricht
Inklappen
Nederland // Maastricht
Gegevens wijzigen

Auto huren Maastricht – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Maastricht doet u snel en eenvoudig bij Sixt. Wij hebben twee autoverhuur locaties in Maastricht waar u terecht kunt. Wij garanderen u dat u altijd een huurauto meekrijgt die niet ouder dan 6 maanden is, waardoor u altijd veilig de weg op zult gaan! Bekijk zelf welke vestiging het handigst voor u is en reserveer online uw auto via de website, app of op de verhuurlocatie zelf.

 
 • Maastricht Aachen Luchthaven
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Maastricht
  Parallelweg 38
  6221 BD Maastricht

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Maastricht Aachen Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

 • Maastricht

  Sixt Autoverhuur
  Parallelweg 38
  6221 BD Maastricht

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Om een auto te huren in Maastricht, gaat u best even langs Sixt!

Tot op de dag van vandaag zijn we alsmaar blijven groeien tot een gevestigde waarde in de autoverhuur. Wereldwijd zijn onze services gekend voor auto's van topklasse. Sixt heeft dan ook de meest uitgebreide database van huurauto's. Zo ook als u een uitje plant in Maastricht kunt u rekenen op 2 van onze vestigingen in Maastricht waarvan 1 bij de luchthaven en 1 in de stad. Door de Sixt Online huurauto-reservering kunt u tot 2 uur op voorhand reserveren. Handig voor last-minute beslissers! Goedkoop een auto huren door onze scherpe online aanbiedingen was nog nooit zo makkelijk. Kies een special en rij vlot door heel Maastricht!

Autoverhuur in Maastricht: snel en makkelijk!

De auto kan u 24/7 ophalen bij beide Sixt-punten. Maastricht heeft een enorme hoeveelheid aan bezienswaardigheden en trendy winkels om lekker te gaan shoppen. Ook voor een snelle hap of uitgebreid romantisch diner bent u in Maastricht in de juiste stad. Een auto huren is een goedkope en snelle oplossing om deze plek te verkennen. Door Sixt autoverhuur hoeft u niet meer in de rij te wachten om een auto te bemachtigen; Sixt Express Centre is de snelste weg naar Maastricht! U kan een auto huren door per GSM, aan de automaat, de balie of via internet te reserveren en wij zorgen voor de rest zodat u enkel nog hoeft te relaxen.

Uitjes met de huurauto

Een auto huren doet u vrij voelen om te gaan waar je wil; niet alleen de stad zelf is magisch om te vertoeven, ook de verborgen parels buiten de stad zijn fantastisch om te ontdekken. Om helemaal te ontspannen, geraakt u makkelijk met de auto naar Thermae 2000, net buiten Maastricht. De mooiste dierentuin van Nederland, Gaia Zoo, bereikt u snel vanuit Maastricht. Zelfs voor verhuizingen kunt u bij ons terecht voor bestel- of vrachtwagens, wij leveren altijd de goedkoopste opties. Wat u ook wilt en waar u ook wilt gaan, Sixt zal altijd en overal voor u klaarstaan. Met een topwagen uiteraard!

U kunt bij sixt onder meer de volgende automerken huren: BMW, Mercedes of een Jaguar.

Naast deze automerken hebben wij onder meer ook Peugeot en Opel in de verhuur. Indien u verhuisplannen heeft kunt u ervoor kiezen een Mercedes-Benz Vito te huren of om een ander busje te huren in Maastricht .

Wilt u met veel mensen op pad? Dan kunt u bij ons een personenbus huren. Deze personenbussen kunt u kiezen bij Sixt: 9 persoons bus, 8 persoons bus, 7 persoons auto en 6 persoons auto.

Voor als u niet weet waar u graag heen zou willen reizen heeft Sixt een artikel geschreven over

Sixt in Maastricht

Beoordeel ons:

Google+ Profiel Google+ Profiel van Sixt Autoverhuur Maastricht
Google+ Profiel Amsterdam Centraal Station Google+ Profiel van Sixt Maastricht Airport

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice