Limburg-NL

Huur een auto in Limburg met SIXT

Een “tour de Limburg” was nog nooit zo makkelijk. Huur een auto in Limburg met SIXT om optimaal te genieten van wat dit Nederlands schoon ons te bieden heeft. Bij ons ben je verzekerd van een voertuig van gemiddeld drie maanden oud voor een betaalbare prijs. Wil je graag de blits maken in eigen land? Dan is een Luxe & Sportmodel wellicht jouw winnaar. Ben je simpelweg op zoek naar een grotere wagen? Kies dan voor één van onze SUV modellen. Je vind ons met meerdere vestigingen door de provincie en omstreken tot aan het uiterste puntje van ons land.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Limburg

Ga jij lekker op vakantie in eigen land in Limburg? Dan is het huren van een auto geen overbodige luxe. Bij SIXT heb je keuze uit topmerken, zoals BMW en Mercedes-Benz. ’s Zomers is het heerlijk om de wegen te berijden in een Cabrio en ’s winters kies je misschien eerder voor een Sedan. Een gouden tip is ons Bestelbusje. Hier kan je jouw fiets makkelijk in vervoeren wanneer je een leuke fietsroute hebt uitgestippeld. Het voertuig huur je bij ons al vanaf eendagshuur tot aan langetermijn verhuur. Boek hier ook een navigatiesysteem bij, zodat je nooit meer de weg kwijtraakt.

Wat te doen in Limburg

Er is zat te doen in Limburg. Huur een auto in Limburg met SIXT om de mooiste stadjes te bezoeken en de leukste activiteiten te ondernemen. Maastricht mag natuurlijk niet ontbreken in jouw bezoekje aan deze provincie. Pak een terrasje op het Onze-Lieve-Vrouweplein om je te begeven onder de lokale bewoners en bezoek het Vrijthof wat door velen benoemd wordt als het mooiste plein van Nederland.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties