Hoorn

Hoorn auto huren

Of je nu privé of zakelijk op reis gaat, bij de autoverhuur van SIXT reserveer je gemakkelijk en voordelig de perfecte auto. De vestigingen van SIXT liggen op eenvoudig te bereiken locaties, hebben uitgebreide openingstijden en je wordt hier optimaal geholpen. De auto’s zijn bovendien maximaal zes maanden oud. Bij SIXT Hoorn een auto huren betekent kiezen voor een cabrio of sportief model om langs het Markermeer te rijden of ga voor een compacte stadsauto zodat je zonder problemen kunt parkeren in het centrum van Hoorn en in omliggende steden zoals Amsterdam en Haarlem.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Hoorn

Bij SIXT in Hoorn auto huren kun je kiezen uit een gevarieerde voertuigvloot voor jouw specifieke wensen, zoals SUV’s, cabrio’s, zakelijke sedans en compacte stadsauto’s. Je kunt hier ook terecht voor een bestelbusje of een echte luxe auto. Ga naar SIXT voor een eendagshuur en maak een roadtrip door Noord-Holland of kies de langetermijn verhuur als je voor een tijdelijk werkproject de auto nodig hebt om op tijd op je bestemming te zijn. Boek navigatie of een extra bestuurder erbij om altijd de weg te vinden en te kunnen carpoolen.

Wat te doen in Hoorn?

Bezoek in Hoorn de museumstoomtrein om terug in de tijd mee te rijden naar Medemblik, maar ga vooral ook met de auto naar het karakteristieke Volendam dat een half uur ten zuiden van Hoorn ligt. Hierna kun je een prachtige wandeling maken langs het Markermeer en de vele imposante jachthavens van Hoorn bekijken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties