Autoverhuur
Hoofddorp
Inklappen
Nederland // Hoofddorp
Gegevens wijzigen

Auto huren Hoofddorp – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Hoofddorp
  Kruisweg 791
  2132 NG Hoofddorp

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00
  Zo.08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Hoofddorp

  Sixt Autoverhuur
  Kruisweg 791
  2132 NG Hoofddorp

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00
  Zo.08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Hoofddorp

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Stel, u bent in Hoofddorp en u heeft een auto nodig. U wilt gelijk over de auto kunnen beschikken. U wilt een groep mensen vervoeren, of u heeft een auto nodig voor uzelf. Het moet snel worden geregeld, geen poespas. Gelukkig is er Sixt! Bij Sixt kunt u een auto huren. Een betrouwbare en voordelige autoverhuur service waar u van op aan kunt. In Hoofddorp vindt u ons op twee locaties centraal gelegen aan de Kruisweg. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht aan de servicebalie. Daarnaast kunt u ons in Hoofddorp altijd bereiken via het telefoonnummer 023-5698656. Het ophalen van een huurauto kan zelfs 24/7.

De voordelige autoverhuur service van Sixt Hoofddorp

Dankzij de betrouwbare service van Sixt wordt een auto huren in Hoofddorp heel eenvoudig. Sixt beschikt over huurauto's in verschillende klasses geschikt voor allerlei doeleinden. Wilt u een dagje op stap in Hoofddorp of op en neer met veel bagage naar Schiphol? Wilt u een standaard model auto of een wat luxer of ruimer model auto huren in Hoofddorp? Het is mogelijk. Als u hulp of advies nodig heeft bij uw keuze, dan kunt u altijd onze vriendelijke medewerkers aan de Sixt service balie benaderen. Wij helpen u graag verder als het gaat over het huren van een auto. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken, via internet maar ook via onze speciale Sixt app, geschikt voor de iPhone en BlackBerry. U betaalt de auto aan de servicebalie of via uw creditcard. Tenslotte is er de mogelijkheid om bij ťťn van de Sixt Quick-Check-In Automaten een auto te huren. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de looptijd van de autoverhuur en de ophaal-en afleverlocatie. U kiest voor Hoofddorp of een andere locatie in Nederland. Tegen een kleine vergoeding kunt u de huurauto zelfs in het buitenland inleveren.

Een auto huren in Hoofddorp

In Hoofddorp, maar ook in de rest van Nederland is een auto huren zo geregeld met de service van Sixt. U kunt in een oogwenk beschikken over een auto en plaatsen in Hoofddorp of omstreken bezoeken waar het bijvoorbeeld lastig is om met het openbaar vervoer te reizen. De autoverhuur van Sixt bestaat uit huurauto's die van alle gemakken zijn voorzien. Een auto huren was nog nooit zo makkelijk!

Ook een terreinwagen kunt u bij Sixt huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een diesel auto te kiezen.

Beoordeel ons:

Google+ Profiel HoofddorpGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Hoofddorp

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice