Heerlen

Huur een auto in Heerlen

Huur een auto in Heerlen en haal alles uit je bezoek aan het Limburg. Het glooiende landschap nodigt uit tot een roadtrip, dus verken deze zuidelijke provincie vanuit het luxe comfort van een premium sedan. Iemand ophalen of wegbrengen naar Maastricht Aachen luchthaven? Met een station wagen heb je voldoende bagageruimte en ruim plek voor passagiers. Met een uitgebreide vloot premium auto’s voor economy prijzen, van vaak nog geen drie maanden oud, vind je de auto die past bij je volgende avontuur.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Heerlen

Een dag een amet een huurauto langs Limburgse steden zoals Maastricht, Sittard en Geleen? Stap in een compacte sedan en je kan overal parkeren. Wil je de hele provincie zien, en het nabijgelegen Aken in Duitsland of heb je om andere redenen langer een auto nodig. Dan huur je bij SIXT een auto met extra voordeel voor een lange termijnperiode. Met een premium automaat station wagen combineer je maximale luxe met extra gemak. GPS wijst je de weg en de kinderzitjes garanderen de veiligheid van de kleintjes.

Wat te doen in Heerlen

Heerlen en omgeving hebben je heel wat te bieden. Zo wordt deze stad gezien als een groot openluchtmuseum voor straatkunst. Shopping center Van Loon, de Brunsummerheide en het mijnmuseum, er is genoeg te doen. Met België en Duitsland zo dichtbij, en het drielandenpunt, valt een tripje over de grens tot de mogelijkheden. Met een SIXT huurauto kom je tenslotte overal.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties