Autoverhuur
Heerlen
Inklappen
Nederland // Heerlen
Gegevens wijzigen

Auto huren Heerlen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u het meest optimale verblijf in Heerlen en het mooie Limburgse land? Kies dan voor een huurauto van Sixt! Met ons grote aanbod van typen en merken auto's en de vele opties die wij erbij leveren, maken wij autoverhuur geheel voor u op maat. Wilt u meer weten? Leest u dan ook het volgende.

 
 • Maastricht Aachen Luchthaven
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Maastricht Aachen Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

Goedkoop een auto huren in Heerlen

Een auto huren in Heerlen omgeving zorgt ervoor dat u alles wat u in Heerlen en Limburg wilt bezoeken, ook op de meest effectieve en comfortabele manier kunt doen. U kunt bij Sixt kiezen uit zakelijk correcte auto's als BMW en Audi, maar ook een sportwagen of SUV behoort tot de mogelijkheden. Wilt u standaard navigatie, bluetooth of een extra verzekering? U geeft uw wensen aan en u zult merken dat wij er veel al standaard leveren. Daarnaast garanderen wij u een auto van minder dan een half jaar oud.

Geniet van Limburg met een huurauto in Heerlen

Autoverhuur in Heerlen is een goed begin van een enerverend verblijf in een van de mooiste provincies van Nederland. Wie in Heerlen verblijft, zou een bezoek aan Gaia Zoo niet mogen missen. Voor een dagje ongegeneerd genieten, bezoekt u Thermae 2000 en voor historie en allure is kasteel Hoensbroek een prima keuze. In de omgeving van Heerlen valt ook veel te beleven. Shoppen kunt u uitstekend in de binnenstad van Maastricht, met name in de kleine winkeltjes vlakbij de oevers van de Maas. Uitgaan en genieten van de Limburgse en bourgondische mentaliteit doet u het beste aan de Grote Markt of het Vrijthof, of u brengt een bezoek aan het toeristische en bruisende Valkenburg. Bent u een bierliefhebber? Bezoekt u dan de brouwerij van Brand bier. Een bezoek aan Zuid-Limburg is niet compleet zonder het Drielandenpunt of een excursie in de oude mergelgrotten. Het Natuurhistorisch museum in Maastricht laat u kennismaken met de Mosasurus, een van de eerste fossielen die gevonden zijn en ook als zodanig erkend. Wilt u iets verder weg van Heerlen, bedenk dan dat het Duitse Aken en het Belgische Luik heel dichtbij zijn.

Uw keuze voor Sixt autoverhuur

Een auto huren moet u vooral veel comfort opleveren, zonder vervelende verrassingen. Sixt autoverhuur maakt met u heldere afspraken over brandstofverbruik en probeert het best passende aanbod te doen bij uw wensen en plannen. Als u door het Limburgse land en Heerlen rijdt, willen wij dat u dat naar volle tevredenheid doet.Sixt in de omgeving van Heerlen

Beoordeel ons:

Google+ Profiel Amsterdam Centraal Station Google+ Profiel van Sixt Maastricht Airport

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice