Autoverhuur
Friesland
Inklappen
Nederland // Friesland
Gegevens wijzigen

Auto huren Friesland – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Friesland verkennen in een huurauto wordt pas echt mooi als u een auto kunt huren die helemaal aan uw eisen voldoet. Als u geÔnteresseerd bent in het rijcomfort van vrijwel nieuwe modellen en een ruime keuze uit extra opties, kijk dan in het aanbod van Sixt. Wij maken maatwerk van autoverhuur.

 
 • Groningen Luchthaven
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Groningen
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Groningen Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Groningen

  Sixt Autoverhuur
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Goedkoop een auto huren in Friesland

Voor autoverhuur in Friesland met net dat beetje extra, kunt u uitstekend terecht bij Sixt autoverhuur. U kunt het beste terecht bij een van onze locaties in Groningen. Wij leveren niet alleen vrijwel nieuwe auto's, bijvoorbeeld stoere en snelle cabrio's of SUV's en busjes voor het hele gezin. Wij rusten ze ook uit met extra opties als standaard geÔntegreerde navigatie of een baby- of kinderzitje. Komt u in Friesland als de Tocht der Tochten eindelijk weer gehouden wordt, dan zorgen wij natuurlijk voor winterbanden. U wilt een aanbod op maat? Wij doen ons uiterste best om u volledig tevreden te stellen.

Een huurauto in Friesland brengt u zoveel meer

Friesland is met Groningen onze meest noordelijke provincie. Bekend om zijn uitgestrekte platteland, de mooie en vaak historische steden en uiteraard ook om de Friese taal. Een auto huren in Friesland maakt het u mogelijk om alle bezienswaardigheden op eigen houtje te bezoeken, wanneer het u uitkomt. Een dagje aan de Waddenzee, een bezoekje aan Sneek en het Sneekermeer, het ligt binnen handbereik. Als u interesse heeft in historie, bezoek dan vooral een van de oude boerderijen op terpen. Kijk rond op de Staten en Stinzen, de oude glorie van de landerijen van de Friese adel of bezoek een van de 124 molens die Friesland rijk is. Natuurliefhebbers halen hun hart op in Nationaal Park De Alde Feanen en voor stadse gezelligheid is een wandeling door het centrum van Leeuwarden aan te bevelen. Geniet u dan ook van de plaatselijke restaurants, die vaak met lokale ingrediŽnten verrassende gerechten maken. Heeft u nog nooit over de Afsluitdijk gereden? U moet dit staaltje Nederlandse inventiviteit toch echt eens met eigen ogen zien.

Wat kan Sixt autoverhuur voor u betekenen?

Sixt maakt een auto huren zo makkelijk mogelijk. Daarnaast is ons aanbod beslist concurrerend en leveren wij veel extra's. Een auto huren in Friesland is dť manier om van uw verblijf een onvergetelijke te maken. Daarbij kunt u op onze expertise en service rekenen. Een voorbeeld? U mag uw auto op een andere vestiging van ons inleveren, wat voor u extra vrijheid betekent. U bent bij ons van harte welkom.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice