Ede

Auto huren Ede – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In Ede huurt u voordelig een auto bij de autoverhuur van SIXT. U zit comfortabel en veilig achter het stuur met een huurauto die altijd goed onderhouden is en gemiddeld niet ouder dan 6 maanden. Huur bijvoorbeeld een bestelwagen om meubels te vervoeren, een busje om met het voetbalteam naar een uitwedstrijd te rijden of een SUV als u offroad wilt gaan.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Ede

Een auto huren in Ede omgeving is eenvoudig, snel en comfortabel bij Sixt autoverhuur. Het reserveren van de voertuigcategorie naar keuze kunt u zelfs via onze mobiele applicatie doen. Bij ons huurt u geen specifieke auto, maar altijd een auto uit dezelfde klasse. Als u bijvoorbeeld een BMW 5-serie reserveert, dan zorgen wij dat er altijd een vergelijkbaar model klaarstaat zoals een Audi A6. Door ons ruime assortiment aan voertuigen bent u altijd verzekerd van een auto die bij uw budget past.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Ede staat tot uw dienst

Autoverhuur in Ede staat tot uw dienst

Bij Sixt autoverhuur staat u als klant op de eerste plaats. Zo is onze dienstverlening erop gericht dat u onbezorgd de weg op kunt gaan met de auto en de extra's die aansluiten bij uw behoefte. Zo reserveert u, naast het voertuig naar keuze, de extra's waar u behoefte aan heeft. Op het moment dat u aankomt bij onze verhuurlocatie staat uw voertuig klaar met de door u aangevraagde extra's zoals navigatie, kinderzitje en winterbanden. Zijn uw plannen op het laatste moment veranderd? Geen probleem! Bij ons kunt u kosteloos annuleren of omboeken. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar en u kunt uw auto op elk moment van de dag ophalen en terugbrengen.

Huurauto Ede: verken Ede in alle vrijheid

Huurauto Ede: verken Ede in alle vrijheid

Een auto huren bij Sixt in Ede omgeving geeft u alle vrijheid om Ede en omgeving te verkennen. In Ede vindt u het Historisch Museum Ede met een vaste collectie en wisseltentoonstellingen voor uw dosis aan Nederlandse geschiedenis en cultuur. Voor de natuurliefhebbers is het Nationale Park de Hoge Veluwe een aanrader dat u per auto in ongeveer 15 minuten bereikt. Daarnaast ligt Ede ook gunstig om van een dagje dierentuin te genieten. Met de auto bent u een half uur verwijderd van Ouwehands Dierenpark in Rhenen en binnen 20 minuten bent u bij Burgers' Zoo in Arnhem. Direct naast Burgers' Zoo ligt het Nederlands Openluchtmuseum waar u een uniek inkijkje krijgt in de geschiedenis van Nederland.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties