Auto huren in Deventer

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Deventer

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Apeldoorn, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Deventer

Auto huren Deventer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Deventer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Goedkoop een auto huren in Deventer doet u bij SIXT. Onze autoverhuur in Deventer heeft auto's in diverse categorieën, van een automaat voor toerritjes tot een luxeauto voor zakelijk gebruik. Desgewenst kunt u een busje huren. Handig als u gaat verhuizen. Maar ook als u deze historische stad en haar omgeving wilt verkennen, bent u bij ons aan het juiste adres.
Autoverhuur Deventer

Autoverhuur Deventer

Een auto huren in Deventer omgeving was nog nooit zo gemakkelijk. U boekt uw huurauto online en u haalt hem vervolgens op het door u opgegeven tijdstip op bij onze locatie in Apeldoorn. Vervolgens kunt letterlijk u alle kanten op. De locatie van Sixt autoverhuur is goed bereikbaar vanaf Deventer en de A1 ligt binnen handbereik, evenals tal van mooie plekjes in de nabije omgeving van deze historische stad.
Deventer en omgeving binnen handbereik

Deventer en omgeving binnen handbereik

Zo rijdt u langs het prachtige IJsselfront van Deventer naar de IJssel even ten noorden van deze Hanzestad, waar de IJssellinie ligt, die tijdens de Koude Oorlog een opmars van het Rode Leger moest voorkomen. Na een wandeling langs de IJssel is het goed vertoeven in de historische binnenstad van Deventer. Parkeert u uw huurauto in Deventer op het Grote Kerkhof aan de voet van de Lebuïnustoren. Vanaf deze toren ziet u alle daken van de historische binnenstad, met haar smalle straatjes vol met curieuze winkeltjes en met het oudste nog bestaande stenen huis, de Proosdij in de Sandrasteeg, dit alles met de rustieke IJssel op de achtergrond. Op de Brink vindt u De Waag, waar het Historisch Museum is gevestigd en niet te vergeten het Deventer Koekwinkeltje, waar u de enige echte Deventer koek kunt proeven én kopen.
Uw huurauto in Deventer: Veilig en vertrouwd

Uw huurauto in Deventer: Veilig en vertrouwd

Als u op onze locatie in Deventer omgeving een auto huren wilt, bent u verzekerd van de gunstigste prijzen. Bij Sixt autoverhuur kunt u kiezen uit diverse merken, waaronder BMW en Audi. Wij kunnen u uw gekozen voertuigcategorie garanderen. Het is helaas niet mogelijk om een specifieke auto te kiezen. Ten slotte biedt Sixt u tal van extra's zoals een kinderzitje, navigatie of de mogelijkheid om een extra bestuurder aan te melden. Als u online boekt, staat uw auto klaar op het tijdstip van uw keuze. Uiteraard zijn al onze auto's technisch in orde en zijn ze helemaal gecontroleerd wanneer u ze ophaalt.
Show more

Handige weetjes voor huren in Deventer

One-way huur in Deventer:

Ga je een Deventer auto huren? Dan weet je al op voorhand waar je aan toe bent. Onze beste prijs is steeds de beste deal en er zijn nooit onverwachte extra kosten.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Deventer:

Je kunt je auto huren met je rijbewijs en identiteitskaart. Wij zorgen voor de huurdocumenten zodat je snel op vakantie kunt vertrekken.

Autoverhuur zonder creditcard in Deventer:

Je auto huren kan alleen maar met je creditcard want wij aanvaarden geen cash. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen met creditcard.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 148 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Overgave voertuig
(4,9)
Het voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Deventer

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Deventer?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Deventer?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Deventer?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Deventer?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Deventer?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Deventer

Meer weergeven

Site Navigation