Deventer

Auto huren Deventer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Goedkoop een auto huren in Deventer doet u bij SIXT. Onze autoverhuur in Deventer heeft auto's in diverse categorieën, van een automaat voor toerritjes tot een luxeauto voor zakelijk gebruik. Desgewenst kunt u een busje huren. Handig als u gaat verhuizen. Maar ook als u deze historische stad en haar omgeving wilt verkennen, bent u bij ons aan het juiste adres.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Deventer

Een auto huren in Deventer omgeving was nog nooit zo gemakkelijk. U boekt uw huurauto online en u haalt hem vervolgens op het door u opgegeven tijdstip op bij onze locatie in Apeldoorn. Vervolgens kunt letterlijk u alle kanten op. De locatie van Sixt autoverhuur is goed bereikbaar vanaf Deventer en de A1 ligt binnen handbereik, evenals tal van mooie plekjes in de nabije omgeving van deze historische stad.

Bekijk meer Bekijk minder
Deventer en omgeving binnen handbereik

Deventer en omgeving binnen handbereik

Zo rijdt u langs het prachtige IJsselfront van Deventer naar de IJssel even ten noorden van deze Hanzestad, waar de IJssellinie ligt, die tijdens de Koude Oorlog een opmars van het Rode Leger moest voorkomen. Na een wandeling langs de IJssel is het goed vertoeven in de historische binnenstad van Deventer. Parkeert u uw huurauto in Deventer op het Grote Kerkhof aan de voet van de Lebuïnustoren. Vanaf deze toren ziet u alle daken van de historische binnenstad, met haar smalle straatjes vol met curieuze winkeltjes en met het oudste nog bestaande stenen huis, de Proosdij in de Sandrasteeg, dit alles met de rustieke IJssel op de achtergrond. Op de Brink vindt u De Waag, waar het Historisch Museum is gevestigd en niet te vergeten het Deventer Koekwinkeltje, waar u de enige echte Deventer koek kunt proeven én kopen.

Uw huurauto in Deventer: Veilig en vertrouwd

Uw huurauto in Deventer: Veilig en vertrouwd

Als u op onze locatie in Deventer omgeving een auto huren wilt, bent u verzekerd van de gunstigste prijzen. Bij Sixt autoverhuur kunt u kiezen uit diverse merken, waaronder BMW en Audi. Wij kunnen u uw gekozen voertuigcategorie garanderen. Het is helaas niet mogelijk om een specifieke auto te kiezen. Ten slotte biedt Sixt u tal van extra's zoals een kinderzitje, navigatie of de mogelijkheid om een extra bestuurder aan te melden. Als u online boekt, staat uw auto klaar op het tijdstip van uw keuze. Uiteraard zijn al onze auto's technisch in orde en zijn ze helemaal gecontroleerd wanneer u ze ophaalt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties