Autoverhuur
Deventer
Inklappen
Nederland // Deventer
Gegevens wijzigen

Auto huren Deventer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Goedkoop een auto huren in Deventer doet u bij Sixt. Onze autoverhuur in Deventer heeft auto's in diverse categorieŽn, van een automaat voor toerritjes tot een luxeauto voor zakelijk gebruik. Desgewenst kunt u een busje huren. Handig als u gaat verhuizen. Maar ook als u deze historische stad en haar omgeving wilt verkennen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autoverhuur
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 16:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Autoverhuur Deventer

Een auto huren in Deventer omgeving was nog nooit zo gemakkelijk. U boekt uw huurauto online en u haalt hem vervolgens op het door u opgegeven tijdstip op bij onze locatie in Apeldoorn. Vervolgens kunt letterlijk u alle kanten op. De locatie van Sixt autoverhuur is goed bereikbaar vanaf Deventer en de A1 ligt binnen handbereik, evenals tal van mooie plekjes in de nabije omgeving van deze historische stad.

Deventer en omgeving binnen handbereik

Zo rijdt u langs het prachtige IJsselfront van Deventer naar de IJssel even ten noorden van deze Hanzestad, waar de IJssellinie ligt, die tijdens de Koude Oorlog een opmars van het Rode Leger moest voorkomen. Na een wandeling langs de IJssel is het goed toeven in de historische binnenstad van Deventer. Parkeert u uw huurauto in Deventer op het Grote Kerkhof aan de voet van de LebuÔnustoren. Vanaf deze toren ziet u alle daken van de historische binnenstad, met haar smalle straatjes vol met curieuze winkeltjes en met het oudste nog bestaande stenen huis, de Proosdij in de Sandrasteeg, dit alles met de rustieke IJssel op de achtergrond. Op de Brink vindt u De Waag, waar het Historisch Museum is gevestigd en niet te vergeten het Deventer Koekwinkeltje, waar u de enige echte Deventer koek kunt proeven ťn kopen.

Uw huurauto in Deventer: Veilig en vertrouwd

Als u op onze locatie in Deventer omgeving een auto huren wilt, bent u verzekerd van de gunstigste prijzen. Bij Sixt autoverhuur kunt u kiezen uit diverse merken, waaronder BMW en Audi. Wij kunnen u uw gekozen voertuigcategorie garanderen. Het is helaas niet mogelijk om een specifieke auto te kiezen. Ten slotte biedt Sixt u tal van extra's zoals een kinderzitje, navigatie of de mogelijkheid om een extra bestuurder aan te melden. Als u online boekt, staat uw auto klaar op het tijdstip van uw keuze. Uiteraard zijn al onze auto's technisch in orde en zijn ze helemaal gecontroleerd wanneer u ze ophaalt.Beoordeel ons:

Google+ Profiel ApeldoornGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Apeldoorn

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice