Autoverhuur
Den Haag
Inklappen
Nederland // Den Haag
Gegevens wijzigen

Auto huren Den Haag – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan een auto te huren in Den Haag? Dan bent u bij Sixt autoverhuur aan het goede adres. Wij verhuren uitsluitend nieuwe auto's die niet ouder zijn dan 6 maanden! Wij vinden een goede service cruciaal, maar een goede prijs natuurlijk ook. Hierdoor kunt u bij ons een goede en nieuwe auto huren in Den Haag voor een zeer voordelig tarief!

 
 • Den Haag Centraalstation
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.09:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Den Haag Centraalstation

  Sixt Autoverhuur
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.09:00 - 13:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren in Den Haag overal en altijd beschikbaar

Een auto huren in Den Haag bij Sixt autoverhuur is heel snel en gemakkelijk. U kunt uw huurauto bestellen via de website of u kunt contact opnemen met ons autoverhuur kantoor in Den Haag. Een speciale weekenddeal is altijd mogelijk, waardoor het soms veel voordeliger is om tijdens het weekend een auto te huren. Daarbij staat Sixt al jaren bekend voor zijn klantvriendelijkheid en zijn autoverhuur kwaliteit. De huurauto's zijn van de beste kwaliteit en zijn allemaal nieuw, zodat u er optimaal van kunt genieten. Service is dan ook ťťn van de belangrijkste punten die Sixt beter maakt dan andere autoverhuurbedrijven. Dit is ook merkbaar wanneer u in Den Haag een auto huurt.

In Den Haag kunt u ook een cabrio huren, een luxe auto huren of een busje huren. Verder is het ook mogelijk om voor uw huwelijk een trouwauto te huren in Den Haag.

Sixt Autoverhuur in Den Haag
Als u geen eigen auto heeft, maar u toch graag met uw familie op vakantie wilt gaan naar een bestemming ergens buiten uw bereik, dan is een auto huren in Den Haag bij Sixt de beste optie. Gemakkelijk te combineren en geen onnodige kosten, aangezien wij bij Sixt aan prijs en kwaliteit denken.

Autoverhuur in Den Haag: rondreizen met een huurauto

Den Haag is een stad die wereldwijd bekend is. Daarbij ligt het ook nog eens aan de zee. Met aangenaam weer is het dan ook heel gemakkelijk om te genieten van deze stad. Uiteraard is Den Haag vrij groot en is een auto huren in Den Haag soms nodig, ook al is het maar voor een dag. De prijzen bij Sixt in Den Haag om een auto te huren zijn voordelig. Dit maakt het ideaal om met een huurauto rond te reizen. Daarbij is de stad een deel van de randstad en ligt Den Haag in de buurt van grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Allemaal steden die maar een uurtje verwijderd zijn met de auto en die u met een huurauto van Sixt gemakkelijk kunt bezoeken. Met onze huurauto's geniet u van de nieuwste modellen auto's. Kortom, de beste en goedkoopste manier om te reizen en te genieten van de vakantie is om een auto te huren in Den Haag bij Sixt!Beoordeel ons:

Google+ Profiel Google+ Profiel van Sixt Autoverhuur Den Haag

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice