Assen

Auto huren Assen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto bent u optimaal mobiel in Assen en omgeving tijdens uw vakantie, uitstapjes of voor zakelijke doeleinden. Bij de autoverhuur van SIXT reserveert u eenvoudig een auto van de voertuigcategorie naar keuze zoals een kleine stadsauto of een robuuste SUV. Met de ideale combinatie van aantrekkelijke tarieven en uitgebreide service van SIXT autoverhuur gaat u altijd onbezorgd de weg op!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Assen

In de Drentse hoofdstad Assen en omstreken verplaatst u zich het beste per auto. De wegen in deze provincie zijn van goede kwaliteit en het verkeer is vergeleken met de Randstad rustig. Daarom is een auto huren in Assen omgeving zowel in uw vrije tijd als onder werktijd een goede optie. Bij Sixt autoverhuur huurt u goedkoop een kleine Citroën C1, een praktisch Ford Transit busje of een luxe BMW 7 serie. Mocht het specifieke model niet aanwezig zijn op de huurlocatie, dan garanderen wij altijd een alternatief voertuig uit dezelfde voertuigcategorie.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Assen met complete service

Autoverhuur in Assen met complete service

Een auto huren in Assen omgeving bij één van onze verhuurlocaties betekent dat u geniet van een zeer complete service. Zo is een groot deel van onze vloot standaard voorzien van ingebouwde navigatie en kunt u vooraf altijd extra's reserveren zoals een kinderzitje of winterbanden. Verder garanderen wij u altijd een nieuwe auto die nooit ouder is dan een half jaar. Daarnaast kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op onze klantenservice. Sixt biedt u altijd gunstige en eerlijke voorwaarden. Zo schaft u tegen een kleine meerwaarde bescherming aan en is de tankafspraak als volgt: u krijgt uw auto mee met volle tank en u levert de auto ook weer in met volle tank.

Op weg met huurauto in Assen

Op weg met huurauto in Assen

In Assen heeft een auto huren enorm veel voordelen. Aangezien de provincie namelijk vrij uitgestrekt is en veel bezienswaardigheden buiten de steden liggen, zijn de meeste plekken voornamelijk met de auto goed bereikbaar. Ongeveer 20 minuten rijden vanaf Assen ligt het openluchtmuseum Orvelte. In dit oude dorpje waant u zich in het Nederland van honderden jaren geleden. Andere typische Drentse bezienswaardigheden zijn de hunebedden die u op verscheidene plekken in de provincie kunt bewonderen, waaronder in Borger. Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Groningen (GRQ) waar u met verschillende prijsvechters mee kunt vliegen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties