Autoverhuur
Assen
Inklappen
Nederland // Assen
Gegevens wijzigen

Auto huren Assen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto bent u optimaal mobiel in Assen en omgeving tijdens uw vakantie, uitstapjes of voor zakelijke doeleinden. Bij de autoverhuur van Sixt reserveert u eenvoudig een auto van de voertuigcategorie naar keuze zoals een kleine stadsauto of een robuuste SUV. Met de ideale combinatie van aantrekkelijke tarieven en uitgebreide service van Sixt autoverhuur gaat u altijd onbezorgd de weg op!

 
 • Groningen Luchthaven
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Groningen Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Goedkoop een auto huren in Assen

In de Drentse hoofdstad Assen en omstreken verplaatst u zich het beste per auto. De wegen in deze provincie zijn van goede kwaliteit en het verkeer is vergeleken met de Randstad rustig. Daarom is een auto huren in Assen omgeving zowel in uw vrije tijd als onder werktijd een goede optie. Bij Sixt autoverhuur huurt u goedkoop een kleine CitroŽn C1, een praktisch Ford Transit busje of een luxe BMW 7 serie. Mocht het specifieke model niet aanwezig zijn op de huurlocatie, dan garanderen wij altijd een alternatief voertuig uit dezelfde voertuigcategorie.

Autoverhuur in Assen met complete service

Een auto huren in Assen omgeving bij ťťn van onze verhuurlocaties betekent dat u geniet van een zeer complete service. Zo is een groot deel van onze vloot standaard voorzien van ingebouwde navigatie en kunt u vooraf altijd extra's reserveren zoals een kinderzitje of winterbanden. Verder garanderen wij u altijd een nieuwe auto die nooit ouder is dan een half jaar. Daarnaast kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op onze klantenservice. Sixt biedt u altijd gunstige en eerlijke voorwaarden. Zo schaft u tegen een kleine meerwaarde bescherming aan en is de tankafspraak als volgt: u krijgt uw auto mee met volle tank en u levert de auto ook weer in met volle tank.

Op weg met huurauto in Assen

In Assen heeft een auto huren enorm veel voordelen. Aangezien de provincie namelijk vrij uitgestrekt is en veel bezienswaardigheden buiten de steden liggen, zijn de meeste plekken voornamelijk met de auto goed bereikbaar. Ongeveer 20 minuten rijden vanaf Assen ligt het openluchtmuseum Orvelte. In dit oude dorpje waant u zich in het Nederland van honderden jaren geleden. Andere typische Drentse bezienswaardigheden zijn de hunebedden die u op verscheidene plekken in de provincie kunt bewonderen, waaronder in Borger. Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Groningen (GRQ) waar u met verschillende prijsvechters mee kunt vliegen.Sixt in de omgeving van Assen

Beoordeel ons:

Google+ Profiel Groningen LuchthavenGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Groningen Luchthaven

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice